Уроци по стил от Хейли Бийбър: Как да носим макси палто?

Няма съмнение, че то е една от най-любимите й модни находки в зимния гардероб.

от

© Getty Images

Талантът на Хейли Бийбър да поставя нетрадиционни акценти в стрийт стайл облеклото е ненадминат. Моделът беше забелязан в Лос Анджелис изцяло в черен тоалет. Тя носеше мини топ и клин с широки крачоли на марката за спортни дрехи Set Active. Като посланик на Saint Laurent, Бийбър добави и широк кожен тренчкот от есенната колекция на къщата за 2022 г.

© Instagram

За някои довършителни щрихи основателката на Rhode избра повече черни аксесоари, включително чифт обувки на Puma и слънчеви очила с тесни правоъгълни стъкла на The Attico. През този сезон Хейли вдигна летвата и ни показа, че може да бъде доста креативна, щом става дума за обличане за по-студено време.

Уютна и модерна: Хейли Бийбър показа как изглежда семейната им кухня

В началото на миналия месец, например, тя направи поредица от изяви в Ню Йорк, докато носеше ефектни палта на Saint Laurent. За разходка с Джъстин, тя се облече в дълго кашмирено кафяво палто. Хейли завърши визията си с черен прилепнал топ, избелели дънки с прави крачоли, черни мокасини Marni и добави любимите си слънчеви очила, които почти никога не забравя вкъщи.

© Instagram

10 модерни стайлинг решения с джинси

Галерия: 10 модерни стайлинг решения с джинси

Виж всички снимки

По време на друго излизане със съпруга си, тя заложи отново на палто, но в сиво, с набрани ръкави и колан на талията. Г-жа Бийбър го стилизира със светлосив пуловер, черни дънки, светлосиня мини чанта на Bottega Veneta, слънчеви очила (накъде без тях) Saint Laurent и обу ежедневните си мокасини на Marni.

© Instagram
Хейли Бийбър зашеметява в кафява „гола“ рокля

Вижте повече

Хейли Бийбър зашеметява в кафява „гола“ рокля

Знае как да провокира със стил