3 стъпки към по-големи гърди (без импланти)

Апетитните извивки ала Ким Кардашиян, Бионсе и Риана са лесни за постигане и то без помощта на силикон.

 
 

Гърдите - повод за блянове, копнежи и женски тревоги.

От тях зависи не само възхищението, което получаваш от мъжете, но и най-важното – самочувствието ти. Та коя жена не иска апетитните извивки на Ким Кардашиян, Бионсе или Риана?

И макар за някои хирургически поставените импланти да изглеждат като решение, други никак не харесват идеята да легнат под скалпела. Не само, че резултатът не е естествен, а и крие рискове.

Да не говорим, че с течение на времето и под влияние на външни фактори (бременност, кърмене, възраст), гърдите губят формата си, стават по-малки или отпуснати.

Природата им играе лоша игра, но може и много да им помогне. Как? Има напълно естествен начин да изваеш мечтаните форми с продукт, съдържащ 93% натурални съставки, работещи в унисон с организма ти.

Когато разбрахме, че продуктите с марка Lavish се предлагат вече и в България с основание се зарадвахме. Те са разработени от гръцката компания Tast Group, която си партнира с лекари и химици за създаването на иновативни предложения. Продукти, даващи естествени извивки, за които жените мечтаят. Или иначе казано, безопасно повдигане на гърдите до 8 % за 56 дни (потвърден резултат от инвитро и инвиво тестове). Виж повече подробности във Facebook страницата на Lavish и на официалния сайт.

Lavish Breast me Uр – по-големи и стегнати гърди в 3 стъпки

♦ 93% природни активни съставки, които стимулират пролиферацията на адипоцити и допринасят за насърчаване съхранението на липиди (мазнини). Това помага увеличаването на мастната тъкан, което води до по-стегнат и оформен вид на местата където се прилага кремът.

♦ Естествените активни съставки на кремът Lavish Breast me Up активират разпространението и съхранението на нови адипоцити (клетките, изграждащи мастната тъкан), като същевременно стимулира синтеза на колаген, който възстановява еластичността на кожата, постигайки стягащ ефект.

♦ Резултатът от крема се дължи на нехормоналния компонент Volufiline - активно вещество, което се използва в козметични продукти в световен мащаб и екстракт от sarsapogeninis (вид корен) взаимодействащ с адипоцитите, за да активират механизма за деленето им. В резултат на това се увеличава обемът в областта на тялото, където се прилага кремът и следва още и още производство на адипоцити.

Искаш стегнати и оформени дупе и бедра – тогава за теб е другият крем от линията - Lavish Glute me Up, който работи по сходен начин.

Натуралните му съставки не само активират пролиферацията и съхранението на нови мастни клетки, но също стимулират синтезата на колаген, за още по-пряк и видим резултат със стягащ ефект.