3 пози за максимално удоволствие

Правилните пози ще ви донесат бързо и максимално удоволствие.

 
 

Правилните пози ще ви донесат бързо и максимално удоволствие.​

​1. Двойно удоволствие

Ако си на мнение, че предпочиташ сексът с презерватив, а твоят партньор се оплаква, че използването му намалява чувствителността, направи следното: Легни по гръб, постави възглавница под бедрата си, огъни коленете си и поставете краката си на леглото. Помоли половинката си да застане на четири крака отгоре. Сега основното: вземи голямо количество лубрикант за по-добро усещане и след това натисни с два пръста към пубиса отгоре, така че неговите (и твоите) усещания да станат по-остри и силни.

25 храни, които ще увеличат сексуалното желание, виж в галерията по-долу:

Галерия: 25 храни, които ще увеличат сексуалното желание

Виж всички снимки

►►► Край на митовете: сексът не може да бъде като в порното!

2. Пъзел

Хламидия, гонорея, сифилис са само част от инфекциите, които могат да се предават чрез орален секс. Затова постави презерватива върху пениса му, разтегни с устните си по цялата дължина (избери вариант с приятен вкус) и след това продължи както обикновено. Дори ако партньорът ти обикновено изразява недоволство от лоша чувствителност заради презерватива, в този случай определено няма да има оплаквания.

3. Покажи и разкажи

Имаш идея какво да направиш за затруднената чувствителност с презерватива, за да не бъде вече проблем? Ами, легнете удобно, заеми секси поза и започни тихо и със съблазнителен глас да разказваш на половинката си всичко, което си представяш, че искаш да правите. Бавно и детайлно! А след това просто се забавлявайте!