3 имена, носени от най-силните мъже

Най-надеждните мъже носят тези имена!

 
 

Най-надеждните мъже носят тези имена!​

Името може да определи приблизителен набор от черти на личността и, разбира се, такава черта на характера като надеждност не е изключение. Специалистът по имена Ирена Иванова разказва за имената на мъжете, зад които можеш да се скриеш като зад каменна стена!

Как водиш любовните си връзки според зодията ти, виж в галерията долу:

Галерия: Как водиш любовните си връзки според зодията ти

Виж всички снимки

►►► Защо винаги избираш един тип мъже

Александър

Може би най-известното от имена, които носят в себе си зародиша на защитник. Александър е роден за победи и завоевания. Този човек винаги е или герой-спасител, или коварен нашественик - трети вариант няма. Александър е харизматичен, интересен, склонен да морализира всичките си действия, да ги обяснява с високи идеали, дори може да оправдае всяко действие, просто му дай поле за изява. В живота на този човек определено ще има място за подвиг, величествено дело - поне веднъж. Роден психолог: много проницателен, може да продължи напред или да действа хитро - в зависимост от статуса и настройката на противника.

Невероятен стратег, способен да се адаптира към промяната, винаги готов да оседлае коня на живота. Предпочита честна битка, но обзет от вълнение е склонен да действа по всякакви начини. Ако си обичана от Александър, знай, че той няма да се поколебае да жертва живота си, в името на твоята безопасност. Смел, решителен, понякога импулсивен. В Александър има толкова много енергия, че често избира пътя на военните служби за себе си, защото там, сред своите съмишленици, намират спокойствие и утеха. Този човек е воин от най-висок ранг, не просто изпълнява заповеди, но се стреми и да ги дава понякога.

Петър

Малко хора знаят, но името Петър има символично значение на защита, защото се превежда като "камък / скала / планина". Толкова много твърдост и неприкосновеност, каквито Петър има, няма да намериш у никой друг мъж. Петър не е склонен към нападения, но охранява границите си здраво и уверено. Да попаднеш „под крилото“ на такъв мъж означава да намериш пълна сигурност. Петър знае как да спечели, но винаги иска да доминира, управлява, контролира.

В името има много интуитивност: Петър може да пресметне предварително ходовете на враговете по пътя си, като няма да остави и ни най-малък шанс да бъде атакуван внезапно. На Петър му липсва стратегическо мислене, но той разчита на силните си вътрешни усещания, които рядко го провалят. Името дава огромна вътрешна сила, благодарение на която Петър може да спечели само с един поглед. Ако си избрала Петър за свой любовен партньор, никога не посягай на личните му граници: ако той усети нападки, ще реагира, преди да анализира ситуацията. И като се превърнеш в негов враг, любовта ще ти липсва завинаги.

Константин

"Постоянен, стабилен, категоричен." Неговата отличителна черта е непреклонната воля, тя доминира дори над самия него. Този човек притежава всички черти на истинския защитник: воля, сила, дори известна строгост. Името дава самочувствие и ако е подкрепено от правилното родителско възпитание, тогава получаваш мил, щедър лидер, смел и решителен. Ум и чувства в баланс: Константин умело ги комбинира и упражнява едно по едно или заедно, за да постигне целите си. Константин е роден лидер, човек, който не се бори сам: зад него винаги има армия от съмишленици, очаровани от харизмата му на лидер.

Едно е лошо - размитите граници на позволеното! Печелейки победа след победа, той може да започне да се наслаждава на властта и да забрави за основната си функция - да защитава. Но близки хора могат да го върнат в реалността. Ако искаш да последваш Константин, върви по същия път, бъди под неговата пълна защита, стани нежна, уязвима, свали собствената си броня. Тогава и само тогава ще събудиш в този човек най-добрите му черти, ще израсне в него онзи рицар, който толкова липсва в съвременния свят.