25 неща в леглото, които му се иска да направиш

Накарахме мъжете да издадат тайната на тези палави и креативни трикове, за които копнеят - и те не скриха нищо. Чети нататък, за да видиш какво се включва в мръсния им списък.

Накарахме мъжете да издадат тайната на тези палави и креативни трикове, за които копнеят - и те не скриха нищо. Обърни страницата, за да видиш какво се включва в мръсния им списък.

1 “Не се бой да си малко агресивна. Борбата за надмощие определено е игра, която може да оживи нещата. Сграбчи китките или ръцете ми и ме притисни към леглото. Това ми показва, че си тук, защото го искаш, а не си мислиш за последния епизод на Момичета (Girls) или се чудиш дали утре ще успееш да си свалиш желания филм.” Ед С.. ‘‘

Виж какви са секс навиците на различните зодии в галерията долу:

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

2 “Правилното използване на езика може да превърне една добра свирка в незабравима. Можеш да докосваш леко с езика си главата на пениса ми или да прекараш езика си със зигзагообразно движение по долната му част. Усещането е велико и е страшно възбуждащо, когато не знам какво ще направиш след това” Джейсън Х.

3 “Когато съм отгоре, сграбчи врата ми – не в смисъл да ме душиш, а просто го прегърни с ръце сключени зад него – след което бавно прокарай ръцете си по гърба ми, като ме стискаш здраво или дори драскаш леко с нокти. Когато стигнеш до бедрата ми, сграбчи ги и поеми контрол. Обърни ме по гръб с ръце върху гърдите ми, за да ме яздиш.” Зак В.

4 “Възбуждащо е, когато момичето ми казва къде и кога да свърша. А още по-възбуждащо е ако кажеш нещо от сорта на „Нямам търпение да те вкуся...” Дълбоко в себе си мъжете знаят, че спермата не е приятна на вкус, затова е страшно хубаво, когато ни карате да вярваме, че е най-прекрасното нещо на света” Анди Х.

5 Кажи ми какво искаш да правя с ръцете си, докато те целувам там долу. Кажи ми къде искаш да те докосвам, или още по-добре, сложи ръцете ми там, където ти харесва.” Джон Т.

►►►5 начина да получиш секса, който искаш

6 “Обичам масаж на топките по време на орална любов. Нежно погали скротума ми и натисни леко мускула под топките ми това ще ме доведе до оргазъм – съвсем буквално” - Уорън Дж.

7 “Притисни ме до стената, след което ме остави да гледам, докато се събличаш. Когато останеш гола, започни да ме целуваш навсякъде, от врата до пениса ми. това е едни начин за игра, която води до свирка.” – Мат. Ф.

8“Когато се натискаме, превключвай между смучене и хапене на врата ми. Събуди вътрешния си вампир!” Остин А.

9 “По време на секс, докато си отгоре, се придвижи до главата ми и клекни над лицето ми, така че да мога да те целувам отдолу, докато се държиш за рамката на леглото.” Макс У.

10 “Докосвай ме на три различни места едновременно. Гали пениса ми, сграбчвай ме за дупето и целувай зърната на гърдите ми. Ще бъдеш като три в едно.” Матю Л

11 “Предизвикай ме да те накарам да се овлажниш за по-малко от минута. Само с мръсни приказки, докосването не е позволено. Когато времето свърши, вземи ръката ми и я сложи между краката си, за да видя дали съм спечелил.” Евън М.

►►►Мръсни приказки: какво харесват мъжете

12 “Докато ти правя орална любов, сложи една ръка на отзад на главата ми и ме притисни по-близо теб, като в същото време повдигаш нагоре бедрата си. Така разбирам, че това, което правя, ти харесва.” Йан. В.

13 “Когато правим секс, погледни надолу и ми кажи колко много обичаш да ме виждаш вътре в себе си. Възбуждащо е да знам, че и гледката ти харесва.” Сам К.

14 “Ръката е подценявана и недостатъчно добре използвана част от една добра свирка. Само устата ти не може да осигури достатъчно триене, така че допълнително внимание от ръката е много желано. А малко по-стегната захватка е направо супер.” Аман Г.

15 По време на кучешката поза, игриво се обърни назад и кажи нещо от сорта на „ Само толкова ли можеш?” Предизвикателство прието. Александър У.

16 “Когато си отгоре, ме подразни малко, преди да ме оставиш да вляза в теб. Завърти езика си около върха на пениса ми, след което го потъркай в клитора си – през цялото време ме гледай секси в очите, докато го правиш.” Тайлър Х.

17“Дръпни косата ми. Първо нежно и ако простена, опитай по-силно.”Арън Дж.

18 “Стягай и отпускай мускулите на пелвиса си, когато вляза в теб. Харесва ми супер тясната изненада.” Брайън Т.

19 „Да поиграем на нецензурирен скрабъл. Който спечели повече точки, има право на секс заповед.”Джери Н.

20 “Вместо да започнеш да целуваш направо ухото ми, проследи с целувки линията на челюстта ми. Момичетата почти не се сещат да го правят, а усещането е страхотно.” Алън Ф.

21 “Извий гърба си, когато сме в поза лъжички. Това променя ъгъла и прави дупето ти да изглежда наистина секси.” Крис С.

22 “Вариант на секс върху пералнята: аз сядам върху пералнята, а ти се покатерваш в скута ми, като ме обхващаш с крака около кръста. По този начин и аз мога да усетя вибрациите.” Захари Т.

23 “Докато свършваш, сложи ръката ми точно над вагината ти, за да усетя как се свиват мускулите ти след оргазъм. Чувствам се като секс бог, когато осъзнавам, че карам тялото ти да реагира с такива трепети.” Травис П.

24 “Използвай вибратора си, за да ме масажираш. Търкаляй го надолу от дупето до рамената ми. След това дразни пениса ми с него, преди да ме поемеш в уста." Тейлър У.

25 “Повдигни полата си, дръпни бельото си настрани и се наведи.” Крис Р.