22.2.22: как да се възползваш максимално от деня?

Може ли 22.02.2022 да сбъдне мечтите ти?

Може ли 22.02.2022 да сбъдне мечтите ти?

22.02.22 е огледална дата или палиндром, който се чете еднакво и в двете посоки. Според астролози и нумеролози на този ден Вселената отваря портал, чрез който можеш да изпратиш най-искрените си послания и да помолиш за сбъдване на най-съкровените си мечти.

Хороскоп на магическите способности на зодиите, виж в галерията долу:

Галерия: Хороскоп на магическите способности на зодиите

Виж всички снимки

►►► Нумерологията може да ти каже с кого да се срещаш

Ето как можеш да го направиш. Правилно!

В нумерологията числото 2 е символ на приятелство, любов и хармония. Ето защо днес преди всичко помисли за желанията си, свързани с тези области.

През деня е добре да си отделиш малко време, за да напишеш писмо до Вселената. Опиши подробно как искаш да изглежда личния ти живот. Разкажи и "нарисувай" образа на идеалния партньор за теб, както и какви би искала да бъдат отношенията с приятелите ти. Пиши така, сякаш всичко вече се е случило и просто казваш на Вселената колко се радваш, че всичко се е случило точно по този начин.

За тези, на които им предстои сватба тази година е време да създадат табло за сватбеното си тържество: опитай се да си избистриш в него не само палитрата и стила на дизайна, но и общата атмосфера на празника, към който се стремиш.

Също така би било хубаво да напишеш колко идеално се развиват отношенията ти с бъдещия ти съпруг. Опиши идеалния си ден у дома: с кого се събуждаш, как се храни този човек, как се отнася с теб, как се чувстваш към него. Опиши и най-приятните си усещания, и помисли детайлно за тях.

Основното нещо е да се концентрираш върху желанията си, да се опиташ да ги визуализираш и най-вече: да ги формулираш правилно. Важно е да бъдат разбираеми за Вселената. А магията на числата на деня ще засили ефекта им.

На 22 февруари 2022 г. можеш да си пожелаеш няколко пъти най-искрените си желания: в 02:02, в 02:20, в 20:02, в 20:20, в 20:22, в 22:02, в 22: 20 и в 22:22 ч. Затова се възползвай от всяко удобно за теб време, за да напишеш писмото до Вселената (и себе си). Между другото, изобщо не е необходимо да го изгаряш после. Напротив, съветваме те да го запазиш, така че след време да се убедиш, че всичките ти мечти са се превърнали в реалност!