20 признака, че имаш наистина лош секс

Ти заслужаваш страхотен, завладяващ, експлозивен и неописуем секс, така че, ако това не е така, време е да кажеш "чао"!

 
 

Животът е твърде кратък, момичета!

Нарекохме също така материала "Знаците, че трябва да обезкостиш едно момче, защото напълно може да се замени с вибратор!" 

Галерия: Женските зодии и какви мъже им подхождат в...

Виж всички снимки

1. Той очаква от теб да го взривиш, но няма да ти върне услугата. Да доставиш удоволствие на някой друг може да бъде приятно, разбира се. И въпреки това! Нещата изцяло се променят, ако си имаш работа с човек, който се интересува само от себе си или е твърде мързелив и незаинтересован от теб и твоето удоволствие.

2. Той свършва всеки път, докато ти...почти никога. Възприема секса като начин той да получи оргазъм, а не ти. Е, в днешно време произвеждат супер издръжливи вибратори, които ще ти доставят много по-голямо удоволствие от пичове като този.

3. Ако ти отнема повече от 5 минути, за да получиш оргазъм, той ти казва: "Трябва да има нещо нередно в теб". Няма нищо нередно в теб. Въпреки това, определено нещо с него не е наред, щом се опитва да те накара да се чувстваш зле и ненормална.

4. Сексът приключва щом той свърши. Сексът трябва да приключи, когато и двете страни са удовлетворени. Той погрешно смята, че сексът трябва да бъде като в порното, което гледа Жените са секс кукли и реагират на всичко, което един мъж направи, е не е така!

5. Той е там с намерението да го взривиш, но почти не може да се занимава с любовна игра. Отново, вибраторите са насреща, момичета!

►►►ВИЖ ТУК: Как да правиш най-хубавия секс в живота ви!

6. Той коментира, когато не си избръснала крака си или интимните части, но в същото реме можеш да видиш гъста растителност върху неговите, защото в неговия свят "момичетата се бръснат, а момчетата не го правят". Твоят дискомфорт не трябва да бъде удоволствие за друг човек.

7. Той не те предупреждава преди да свърши. И така, неочаквано, може да го направи в устата ти, върху гърдите ти или в окото ти, без да се интересува как се чувстваш.

8. Той се опитва да те накара да го направите без презерватив. 

9. Отказва да прекара нощта с теб. Идеята да прекара повече от 3 часа с теб, спящ или буден, го ужасява.

10. Иска да правите секс само, когато е пил алкохол.

11. Той предполага, че си в настроение всеки път, когато той е в настроение. А когато ти си в настроение и се обръщаш към него, докато гледа Батман в леглото си, не може да го притесняваш и да искаш да прави акквото и да е с теб.

12. Никога не те пита за това как е минал деня ти. И въобще за живота ти като цяло. Той не се интересува за абсолютно нищо, освен за това как изглеждаш гола.

13. Никога не те прегръща вечер. Дори спи с възглавница до тялото, за да осигури допълнителна бариера между себе си и идеята за емоционална близост.

►►►ВИЖ ТУК: Какво казва позата, в която спите за връзката ви!

14. Занемарил е личната си хигиена.

15. Обръща се снизходително към теб и прави обидни кометари за бельото ти, тялото ти и външността ти.

16. Той няма представа къде се намира клитора ти и няма желание да го намери. 

Галерия: Какъв вид комплексар е той, според хороскопа му

Виж всички снимки

17. Той очаква от теб да поемеш цялата семена течност при орална любов, без да се интересува дали искаш или не. 

18. Той продължава да говори за анален секс/тройки/секс по време на цикъл/друг сексуален акт, от който не си заинтересована и си му го казвала вече няколко пъти. Не само, че не те слуша, но това показва, че не те възприема като жена, а като колекция от отвори, в които може да постави пениса си, когато пожелае.

19. Той не се старае за теб, но очаква ти да се стараеш за него. Спокойно може да направи нещо брутално като това да отиде на фитнес, да не вземе душ и да ти се нахвърли, за да правите секс. Това е същия човек, който би се изпикал под душа, докато и ти си там!

20. Той по-скоро ще изпере мръсните чаршафи, отколкото да ти направи комплимент. Никога не ти казва колко си красива или как блестящо си се справила с нещо. Но все пак очаква да обичаш семенната му течност.