20–26 юни ще бъде щастлива седмица!

Ето ги и трите зодиакални знака, които ще бъдат особено щастливи през тази седмица.

Прави това, което смяташ за правилно! Във всеки случай винаги ще се намери някой, който мисли другояче. Но това не трябва да те спира!

Телец

Поздравления, скъпи Телец, тази седмица твоят зодиакален знак се управлява от богинята на любовта Венера (чиято планета те придружава през всичките седем дни). Фокусът е върху хармонията, красотата и радостите от живота, така че е добре да обърнеш внимание на себе си и да се насладиш на всеки момент максимално. Не се претоварвай с работни задължения! Специалната препоръка от звездите: подари си скъп подарък без никаква причина.


Галерия: Kакво те прави щастлива спрямо твоята зодия

Виж всички снимки

Лъв

Родените под знака на Лъв трябва да извадят максимума от себе си тази седмица. Според астролозите те очаква труден сблъсък с твоите съмишленици – независимо дали ще защитаваш собствените си интереси, или ще влезеш в открита конфронтация в кариерен или любовен план. В момента това няма да ти е особено приятно, но в дългосрочен план ще ти даде решителен скок напред. Планетата на силата, Марс, действа като движеща сила и също така предлага важни възможности за победа.

Специалната препоръка от звездите: вярвай в себе си!


Скорпион

Прекрати скучната си рутина, Скорпион! Тази седмица твоят знак търси нови предизвикателства и си проправя пътя за важни промени в живота. С Нептун на твоя страна, интуицията ти ще се изостри и можеш правилно да интерпретираш скритите знаци, които те заобикалят. Довери се на силата на сътрудничеството - на някой, който използва разумно синергията и знае как да мобилизира обкръжението си.

Специалната препоръка от звездите: послушай интуицията си!