17 знака, че с приятелката ти сте сродни души

Готови сте на всичко една за друга и толкова си приличате, че сякаш сте женени. Провери дали това се отнася за теб и най-добрата ти приятелка.

 
 

Тя е до теб с огромна кутия сладолед, след като си скъсала с гаджето и те разбира, когато не й се обаждаш с дни, защото си заета с новата си любов. Ти правиш същото за нея. 

Вие сте най-добри приятелки и по всичко си личи, че ще останете такива завинаги.

Галерия: 11 сладки татуировки за теб и най-добрата ти...

Виж всички снимки

Най-добрата приятелка винаги, ама винаги се държи с теб по-добре от което и да е момче. Познавате се от векове, знаете си всички странности и привички, но още по-добре – приемате се такива, каквито сте. Ти винаги закъсняваш поне с 15 минути, а тя никога не знае какво да облече и все ти взима назаем гримовете. Какво от това, за това са приятелките и по-точно – най-добрите приятелки.

1. Каквото и да се случи в живота ти, тя е първият човек, на който пращаш съобщение.

Независимо дали си открила най-вкусната шоколадова торта на света, изпуснала си си автобуса сутринта или са те повишили в работата – тя е първият човек, който ще узнае както за дреболиите, така и за големите неща в живота ти.

2. Което означава, че телефонът ти непрекъснато пиука от изпратени от нея съобщения.

Плашиш се при мисълта точно колко съобщения си изпращате една на друга ежедневно. Подсказваме: МНОГО.

3. Обичате се с такава любов, с каквато не се способни дори към мъж.

Защото най-добрата приятелка > мъж. Винаги.

4. Ще предпочетеш да останеш с нея да гледате сериали вечерта, отколкото да отидеш на Tinder среща.

Среща с непознат, неловко мълчание, преобличане, слагане на грим.... За какво са ти всички тези усложнения, щом можеш да си прекараш хиляди пъти по-добре с приятелката си, гледайки поредния епизод на „Клюкарката“?

►►► Виж тук още ситуации, в които приятелката ти го замества.

5. Ревнуваш я до полуда.

Дори да не си ревнивка по природа що се отнася до гаджетата, положението е съвсем различно, когато стане дума за приятелката ти. Няма по-добра от теб в това отношение.

6. Но незабавно се сприятеляваш с нейните приятели.

Всяка от вас създава различни приятелски взаимоотношения с други хора, дали заради прекаран в чужбина семестър или сприятеляване с компанията на гаджето си. Важното е, че ти също ставаш приятелка с тези хора и то още с първата среща.

7. Разказвала си й истории, които са толкова срамни, че дори не искаш да мислиш за тях.

Нека не навлизаме в грозни подробности – всеки е имал моменти, с които не само не се гордее, но желае да притежава една от онези машини за изтриване на паметта като тази в „Мъже в черно“, за да може завинаги да забрави случките. Да, но твоята приятелка знае дори най-мръсните, ужасни неща, които са ти се случвали. И това е наред.

8. Карате и се сдобрявате като женена двойка.

В един момент сте на ръба да се избиете, защото сте си се издразнили за нещо, а в другия – да се задушите от прегръдки, защото толкова много се обичате.

Галерия: Най-странно изглеждащите булки и шаферки

Виж всички снимки

9. Очевидно, най-смешните, невероятни и глуповати моменти са били с нея.

О-х-оо, ако някога една от вас се ожени, другата ще има материал за доста сочна реч, изпълнена с интересни случки. Не е ясно дали гостите ще са готови за подобни пикантерии.

10. Познаваш се повече от добре с цялото й семейство.

Дотолкова, че когато си на гости, сутрин си пиеш кафето с майка й и се случва да изядеш закуската на брат й. Но никой не ти се сърди, ти си част от тяхната фамилия.

11. Ако спите в едно легло, задължително се събуждате гушнати.

Какво ми казвате? Че съществуват приятелки, които никога не са спали на едно легло заедно? Невъзможно!

12. Знаете какво си мисли другата само с един поглед.

Без значение каква е ситуацията или какво си мислиш, твоята най-добра приятелка вече е наясно и знае какъв ще е следващият ти ход.

►►► Виж тук 3-те начина да бъдеш перфектната приятелка.

13. Не се срамуваш да бъдеш себе си пред нея.

Отдавна мина времето, когато ти беше неудобно да изядеш огромен дюнер пред нея или да шофираш, въпреки незавидните си умения в тази област. Срамът ти напълно се е стопил и даже си позволяваш да си немърлива в нейно присъствие.

14. На среща си и си мислиш как отсрещния човек не знае дори една трета от нещата за теб, за разлика от най-добрата ти приятелка.

За добро или за лошо, това е положението. Мъжете винаги са на по-задно място от приятелките.

15. Когато си тъжна, тя е първият човек, към който се обръщаш.

Забрави за гаджето, братя, сестри или родители – те няма да те разберат така добре, а дори е възможно да почнат да те критикуват. Но не и тя. Най-добрата приятелка винаги ти пази гърба.

16. Когато сте заедно на парти, танцуват сякаш никой не ви гледа.

Съжаляваме момчета, ще си правим каквото поискаме, дори да е смешно във вашите очи. Кефим се и това е положението!

17. Толкова я обичаш, че не можеш да си представиш да се омъжиш и да загубиш това, което имате в момента.

Ако си спомняш, в сериала „Приятели“ имаше една особено прочувствена сцена в епизода, в който Рейчъл се изнасяше, защото Моника щеше да заживее с Чандлър. Двете бяха крайно емоционални и Моника каза: „Ти си толкова добра и загрижена, а сега се изнасяш, а аз трябва да живея с момче-е-е“ (придружено с ревлив глас). Да, колкото и да ти се иска да имаш успешна романтична връзка, понякога ти е трудно да си представиш, че за сметка на това ще изгубиш стабилните си отношения с най-добра си приятелка.