17, 16, 15… обратното броене започна!

Предлагаме ти няколко забавни и романтични начина, с които заедно да поставите началото на обратното броене до Деня на влюбените.

 
 

Предлагаме ти няколко забавни и романтични начина, с които заедно да поставите началото на обратното броене до Деня на влюбените.​

Изпращайки първия месец от годината, поглеждаме календара и… да, остават точно две седмици, докато настъпи най-червеното, романтично и любовно време в годината – Свети Валентин. Голяма част от влюбените двойки го очакват с нетърпение, докато други гледат с лека досада на този месец и еуфорията около него.

„Любимите“ ни мъжки (анти) Свети Валентин фрази:

„Защо трябва да го отбелязваме? Обичам те и в другите дни от годината?“

„Защо се сърдиш? Задължително ли е да ти купя цветя и бонбони?“

„Мислих, че вече сме големи за това…“

За да избегнеш всички тези клишета, превърни дните до Свети Валентин в по-специални от самия ден!

Покажи му, че не е нужно конкретно на този ден да си показвате колко важни сте в действителност един за друг, като го изненадаш с активности за всеки ден и защо не с някой подранил подарък за Свети Валентин?

Подготви нещо като „карти“ за всеки ден и му ги подари още сега, за да започнете пътешествието си на влюбените в този момент!

Cosmo вдъхновения:

► Започни с нещо, което той отдавна иска да правите заедно, но ти никога нямаш време за тези „глупости“. (Повярвай ни, за него ще означава много!)

► В последните 10 дни напиши 10 неща, които харесваш в него (по едно за всеки ден).

► Организирай романтичен уикенд за двама ви, изпълнен с всичко, което обичате да правите заедно (да, няма значение дали ще бъде филмов маратон, почивка извън града, или разходка в планината).

► Покани го на романтична вечеря, приготвена лично от теб (и този път не поръчвай храна за вкъщи – приготви всичко сама, дори и това да означава да вечеряте палачинки – за него ще има много по-голяма стойност!)

► Е, честит Свети Валентин! В Деня на влюбените равносметката ще покаже, че много се потруди тази година да му докажеш, че не само един ден в годината е времето, в което да бъдете влюбени един в друг и да си го показвате. НО! На празник, като на празник – не забравяй, че все пак трябва да подготвиш подарък за Свети Валентин за него. Да, всички дни дотук бяха специални, но все пак, акцентът си остава върху Денят на влюбените.