16 секси техники за перфектната целувка

Едва половината хора на планетата практикуват целувката по нашия начин. Сигурно се разтапяш от радост, че си от щастливата половина, нали?

 
 

В търсене на разнообразни сексуални техники сякаш малко сме позабравили колко възбуждаща може да бъде целувката!

Съществуват различни видове целувки за всеки повод – поздравителна по бузите, майчинската по челото, нежна по устните, но страстната целувка несъмнено е това, от което краката ти се подкосяват и сърцето ти започва да пулсира в главата!

Няма по-прекрасен израз на любовта, а емоционалният й заряд е толкова наситен, че те съветваме бързо да намериш обекта на страстта си и да действаш!

Галерия: Какво възбужда всяка зодия

Виж всички снимки

Е, разбира се, първо прочети това, което Cosmo има да ти каже по темата, за да няма неприятни изненади и всичко да бъде точно такова каквото трябва – зашеметяващо и прекрасно!

Едва половината хора на планетата практикуват целувката по нашия начин. Сигурно се разтапяш от радост, че си от щастливата половина, нали? В миналото се е считало, че по телата на участниците във френската целувка протича ток. Е, с напредването на годините учените установили, че това всъщност са хормоните, които доставят чувство на еуфория. Оказва се, че въздействието на това сключване на устните много наподобява това на наркотик и то един от най-приятните! Освен това, няма реална опасност да вземеш свръх доза и да ти се случи нещо фатално, така че се възползвай от целувките с пълна сила!

Френската целувка е много еротична, чувствена и разпалваща страстите, защото наподобява самия полов акт.

Е, няма какво да се  лъжем, че целувките и сексът са еднакви като усещане, но пък със сигурност целувката е най-вълнуващото и прекрасно допълнение към него.

Вече си се насочила към обекта на страстта си и нямаш търпение да го целунеш за първи път?

Изчакай още съвсем мъничко и първо прочети бързите подготвителни съвети за една уникално гореща първа целувка с ново сладурче!

Увери се, че дъхът ти е безупречен. Не се и съмняваме, че по принцип поддържаш добра зъбна хигиена, но, ако имаш дори най-леките притеснения за дъха си, зареди се с ментови бонбони и изяж един точно преди да пристъпиш към действие.

Бъди сигурна в себе си! Веднъж щом си избрала подходящия момент, няма връщане назад, особено, ако това е първият път, в който го целуваш. Бъди решителна и самоуверена! Ако той не споделя желанието ти, със сигурност ще разбереш, но, ако това не е така действай смело и се дръж като професионалист!

Наклони главата си, за да няма сблъсък на носове. Съвсем лекичко наклони глава. Това ще му подскаже за желанието ти освен това ще предотврати удара на носовете ви.

Бързай бавно! Не се опитвай да напъхаш езика си в устата му на момента. Просто притисни устните си срещу неговите. Затвори очи, за да повишиш нивото на интимност помежду ви и да избегнеш близкия оглед на порите на носа му.

Отвори устни съвсем лекичко. Ако той те последва, започни малко по малко да експериментираш с новото си завоевание и променяй ширината на отваряне според настроението си. Най-вероятно ще ти се прииска да изследваш устните и езика му с върха на своя. За това няма правила. Просто опитай движенията ти да бъдат нежни и плавни.

Любопитни факти за целувките!


Премини към френска целувка. Идва моментът, в който можеш да обмислиш да задълбочиш целувката. Френска се нарича целувката, когато езикът ти е в устата му и си играеш с неговия език. Доста интимен момент, така че трябва да си сигурна, че желанието ви е взаимно.

Атака на шията... Ако нещата вървят добре, можеш да преминеш и към по-уверени действия. Отмести главата си малко надолу и лекичко захапи и целуни шията му.

Горната част на ръцете ти също трябва да бъде в действие. Никога няма да видиш страхотна целувка, при която участниците да държат ръцете си встрани един от друг. Обгърни го с ръце и нежно го притисни към себе си. За усилване на усещането можеш да прокараш пръсти през косата му, да погалиш гърба му или която и да е част от тялото му. Къде ще го докосваш зависи от сериозността на взаимоотношенията ви, от желанията ти и сигналите, които той ти изпраща.

Избягвай храни, вредни за дъха ти като лук и чесън, ако имаш планове да целуваш някого.

Предложи му ментов бонбон или дъвка. Ако единият от вас дъвче дъвка, може да се получи интересна игра при предаването й от уста в уста по време на целувката.

Никога, ама никога не се целувай с отворени очи! Това отнема голяма част от интензивната близост, която има помежду ви по време на целувката. Очите ти могат да бъдат отворени докато достигнете до контакт с устните, оттам нататък не си и помисляй да ги оставиш отворени...          

Избягвай сблъскването на зъби и хапането. Ако все пак по случайност се случи, недей да му придаваш особена важност.

Стигаме и до „смучката“ (червеникавото или лилаво петно по кожата, което се получава от осмукването й). Обикновеното му местоположение е на врата, но не е задължително да е точно там. Може да бъде леко болезнена. На някои им харесва, но на други не и освен това не изчезва бързо, така че го направи само, ако си сигурна, че ще хареса и на двамата.

Е, сега вече си напълно подготвена!

Имай предвид, че от първата ти целувка с някого не можеш да бъдеш сигурна, че той ти е разкрил целия си потенциал на „целувач“. Недей да подхождаш предубедено и да се отчайваш още от първия момент, ако нещата не са се получили съвсем както трябва. Все пак, и той може да се притеснява, нали?
Всичко е минало супер? Добре, но за да можеш да се превърнеш в истински специалист по целувките, трябва да знаеш, че тайната на професионалитските  е, че винаги разнообразяват целувките си и не оставят сладурчето им да скучае...

Cosmo ти предлага няколко различни техники, а твоята работа е само да избереш своята сред тях!

Открадната целувка Откраднатата целувка е най-подходяща за първия път. Така ще го замае, че със сигурност ще е нетърпелив да има и втора. Рецептата? Целуни го набързо, а след това се изпари супер бързо по примера на Пепеляшка. Неее, той няма да мисли за теб, той направо ще те бленува!

Целувка „Амели Пулен“ Тази целувка е подходяща за поне втория път. Героинята от едноименния филм "Невероятната съдба на Амели Пулен", целува избраника на сърцето си по ъгълчетата на устните, по ушите, върху клепачите... почти навсякъде освен по устата! Така съвсем нежно тя оставя желанието му да се покачи до пределната точка!

Свежата целувка Малко свежа вода, която да оставиш да се стича от устните ти към неговите може да свърши чудеса...
Палавата целувка Целуни го по бузите, премини към врата му, след това към рамото... и се върни към устните му. Побъркването на жертвата е гарантирано!

Холивудската целувка Редовно я гледаме по филмите, но май никога не се сещаме да я приложим в реалността. Докато го целуваш нежно и чувствено, му прошепни думичките, които знаеш, че разпалват най-похотливите му мисли.

Целувката включ-изключ Ту го целуваш, ту се отдръпваш. По време на отдръпването си подай устните си лекичко напред по най-примамливия начин, който ти идва наум, но остави инициативата да бъде негова. Със сигурност няма да закъснее...

Целувките, които да избягваш!
 
Бързата целувка или да напъхаш езика си в устата му грубо и супер скоростно като зърнокомбайн.Целувката на кокошката или целувката с притиснати устни. Той би го разбрал като „Хем иска, хем не й стиска, нещата рискуват да се усложнят.“