14 сексуални неща, с които той се гордее (а не трябва)

Дори се гордее твърде много с някои сексуални постижения.

 
 

Заради факта, че летвата е свалена толкова ниско, мъжете очакват да им ръкопляскаме всеки път, когато правят нещо в леглото, което не е 100% егоистично.

1. Когато ти прави орална любов за повече от 15 секунди.

Похвално е, че най-накрая е разбрал колко много жените харесват оралния секс. Но не бива да се смята за подарък, пратен от небесата, само защото е направил абсолютния орален минимум. Ако ще правиш нещо, направи го докрай, пич.

Галерия: Секс пози според неговата зодия

Виж всички снимки

2. Накарал те е да стигнеш до оргазъм веднъж.

Ха-ха, поздравления. Вие правите секс за 14-и път, откакто сте се запознали и той най-накрая те е накара да свършиш. Няма нужда да се извиняваш, че няма да му пееш химна на радостта заради това.

►►► Виж тук 9 стресиращи неща в това да имаш пенис

3. Прави да звучи като голяма работа, когато каже „обожавам, когато свършваш“.

Човече, буквално всеки от нас извлича някаква полза, когато достави удоволствие на партньора си. Ти не си изобретил оргазмения алтруизм и всяка жена ще откаже да ти даде Нобелова награда за секс по случая.

4. Правиш се, че не ти пука какъв тип интимна прическа си избрала.

Разбираме, че мъжете вече се опитват да се правят на готини и „отворени“ към решенията на жените, но трябва да разберат, че интимната ти прическа си е твоя работа и нейният избор няма нищо общо с него и мнението му.

5. Казва ти, че е окей, ако откажеш да му направиш свирка.

6. Когато го питаш какво му харесва в леглото, а той отговори „Каквото ти харесва на теб“.

А най-великият отговор е „Харесва ми, когато те възбуждам“. Това само по себе си не е никакъв отговор! Налага се изрично да го помолиш да му каже конкретни неща, за да задвижите процеса.

Галерия: 5 секс пози за ъпгрейд на мисионерската поза

Виж всички снимки

7. Прекъсва по средата на тласъка, за да те погали по брадичката, да те погледне право в очите и да каже „Толкова си красива“.

Ясно е, че мъжете смятат подобни лигави действия за романтични – все пак ги виждат в повечето филми. Но в реалния живот, директният контакт очи в очи не кара жените да се разтапят и да се влюбват на секундата.

►►► Виж тук за какво не му пука първия път, когато правите секс

8. Да ти казват, че искат да изчакат.

Не знаем защо е така, но мъжете сякаш са убедени, че ако кажат вълшебната реплика „Харесвам те прекалено много, за да правя секс с теб на първата среща“ и всички жени ще им се изтръшкат в краката от умиление. Това, което те наистина казват с тази реплика е, че няма да те уважава, ако си легнеш веднага с него, просто завоалирано.

9. Когато ти предложи да ползвате презерватив.

Жените са готови на абсолютно всичко, за да са сигурни, че няма да забременеят (когато не искат да забременяват, разбира се), за това не е учудващо, че няма да приемат за огромна услуга, ако мъжът си е направил труда да купи кутия презервативи.

10. Осъзнаването, че зърната съществуват.

Кой е разпространил мълвата, че всички жени обожават мъжете да смучат гърдите им като сукалчета по пет минути на зърно? Всеки мъж, който го прави мисли, че е открил топлата вода, сякаш е Индиана Джоунс на гърдите. Най-яко е, когато те погледнат право в очите и искат да видят лицето ти да се разлива в благодарствена усмивка за всичкото това смучене на зърната ти, за което ти даже не си помолила.

11. Когато разберат, че клиторът ти съществува, а не е създание от митологията.

Честно ли?

12. Когато правите пози, различни от мисионерската.

Особено много се кефят на онази поза, при която вдигат краката ти над раменете и ти се увиваш като претцел, докато те са отгоре. Нека сме наясно – жените обичат ентусиазма и експериментите в леглото, но предпочитат мъжете да ги питат, преди да се гордеят, че са измислили някаква невероятна иновация.

13. Маратонски сесии по орален секс, само за да докаже възможностите си.

Така де, той е там от 20 и повече минути, а ти си повече от готова да преминеш на следващия етап. Но той настоява, ама много настоява да те накара да свършиш първа. Сега ти се налага да измисляш как любезно да кажеш „Моля те спри, вагината ми е загубила всякаква чувствителност“.

14. Колко дълго могат да издържат.

Когато е минал повече от час, на теб почва да ти става физически неприятно. Не ти пука колко дълго още може да остане твърд. Най-добрият секс трае около 15 минути, като изключим предиграта. Всичко останало е просто излишна хвалба.