14 проблема, ако не живееш с гаджето си

Имаш сериозен приятел, но още не живеете заедно? Тогава сигурно разбираш проблемите, които се появяват при постоянното прескачане от неговото до твоето жилище.

 
 

Връзката ти е прекрасна и безоблачна, но все още не сте стигнали до етапа да заживеете заедно.

В това няма нищо лошо – може би сте двойка от едва няколко месеца или всеки държи на личното си пространство. Каквато и да е причината, проблемите около пребиваването в различни жилища с гаджето ти са съвсем реални. Не казваме, че са сериозни... все пак правиш редовно секс, нали? Но при всички положения има някои дразнещи подробности около ситуацията. Предлагаме ти да ги посрещнеш с усмивка.

Галерия: Хороскоп на желаниятa: за какво мечтаят мъжете от...

Виж всички снимки

1. Само един от вас запазва остатъците от вечерята.

И така, поръчахте си китайско и все още има половин кутия ориз със зеленчуци и още толкова пилешко в сладко-кисел сос? Всички останали вкусотии остават при този, в чието жилище сте вечеряли.

2. Налага ти се да носиш огромна чанта.

Отминаха дните, в които можеш да се разминеш с един клъч, който побира ключове, телефон , документи и червило. Сега ти трябва чанта тип „торба“, която да побира всичкия ти грим, четка за коса, дрехи за следващия ден и евентуално обувки, ако тези, с които си отишла на гости при гаджето не отиват на подготвения тоалет. Понякога ти се струва, че ще получиш изкривяване на гръбначния стълб от носене на тежко.

3. „У вас или у нас?“ никога не е спонтанен въпрос.

Съжалявам, господинчо. Но ако не сме решили предварително къде ще нощуваме и не съм си приготвила споменатото по-горе „снаряжение“, тогава идваш у нас. Или се прибираш сам, ти избираш.

4. Вече дори не ти пука, че от чантата ти се подава бельо.

Ако не искаш да видиш 3 чифта прашки във всички цветове на дъгата, които се показват от чантата ми всеки път, когато се пресегна за портфейла си, тогава погледни на другата страна.

►►► Виж тук 4 знака, че е готов да заживеете заедно!

5. Не можете да правите секс всеки път, когато ви се прииска.

Разстоянието ви кара да си липсвате един на друг, но със сигурност не намалява желанието за секс в обикновения делничен ден, когато всеки е сам в собствения си дом.

6. Нямаш собствени тоалетни принадлежности в банята му.

Научила си се да ползваш мъжкия му душ-гел и шампоана против пърхот, но вероятно би продала душата си на дявола за една хубава маска за коса.

7. Да си поискаш чекмедже за вещите си в спалнята му ти се струва като огромна крачка напред.

„Сигурно така изглежда истинската любов“, си мислиш ти, докато сърцето ти бие учестено преди да го попиташ може ли да си оставиш сешоара, четката за зъби и малко бельо в един от шкафовете му. Най-сетне разбираш как се е чувствала Кари Брадшоу в онзи епизод от „Сексът и градът“, когато Тузара й беше взел приставка за електрическата четка за зъби.

Галерия: Хороскоп на най-големите недостатъци у мъжете

Виж всички снимки

8. После осъзнаваш, че на практика ти трябват два шкафа.

Какво толкова? Имаш супер много неща за оставяне.

9. Размяната на ключове е Голяма работа.

Налага ти се да обясняваш как това не означава кой знае колко за теб и не, не искаш да се жените. Просто искаш да имаш възможността да излезеш за кафе и после да можеш да се върнеш обратно, докато той още си лежи по боксерки в леглото в събота сутринта.

10. Единият от двамата винаги жертва нещо.

Иска ти се да станеш рано и да отидеш да тичаш преди закуска, но си забравила да си вземеш анцуга и маратонките. Налага ти се да останеш при него или пък на него му се налага да стои при теб, дори ако му се тренира.

►►► Виж тук още 7 грешки, които допускаш в началото на връзката ви!

11. Чудиш се дали съквартирантът му ще забележи, че ти бавно превземаш банята.

Започва се с гребен, после преминава в лосион за тяло. Внезапно на рафтовете в банята се появяват самобръсначка, разтвор за лещи, три вида кремове за лице... и о, изненада, изглежда, че вече живееш там.

12. Пътуването. Ех, пътуването...

Иска ти се да вечеряте в онзи готин ресторант до вас? Чудесна идея, трябва само да се качите на метро, два автобуса, да повървите пеш 15 минути и сте там. Колко му е!

13. Осъзнаването, че ти се налага да правиш компромиси.

Какво имаш предвид, като ми казваш, че не мога да си оставя пудрата и спиралата отгоре на шкафа ти?

14. Толерираш го, когато е забравил, че и той трябва да прави някои компромиси.

След като те изкарва извън кожата си с поредни път, когато е забравил да сложи капачката на пастата за зъби, стискаш зъби и се примиряваш с немарливостта му. Каквото не те убива, те прави по-силна.