14 девственици споделят защо не са правили секс

От момента, в който разберем какво е секс, има силен натиск върху нас за това кога, как и с кой ще загубим двствеността си.

 
 

От момента, в който разберем какво е секс, има силен натиск върху нас за това кога, как и с кой ще загубим девствеността си.

Това е абсолютна лудост и повечето хора го правят още преди да разберат истинската същност на секса или как да се предпазват. Тук 14 мъже и жени на различна възраст, които никога не са правили секс, споделят защо. 

Галерия: 5 пози за секс (без секс)

Виж всички снимки

1. "Страх от физически контакт и ангажираност. Страхът ми от физически контакт е по-голям от желанието ми да правя секс." - мъж, 21 г.

2. "Просто не ми пука за секса. Никога не съм изпитвала нужда да го направя. Ще го направя, когато се чувствам добре, предполагам. Не ме интересува кога, но има значение с кого. Също така моята сексуалност не е най-важната част от самоличността ми и въобще не е приоритет в момента. Това просто не заема такава значима част от живота ми, каквато е в живота на другите." - жена, 23 г.

3. "Предпочитам да се справям добре в работата и да се самоусъвършенствам. Предполагам, че правилният човек би го оценил повече от това колко бройки съм имал." - мъж, 24 г.

►►►Най-важните секс съвети за първия път

4. "Просто все още не съм срещнала правилния човек." - жена, 22 г.

5. "Аз съм сингъл от гимназията, а не искам да губя девствеността си с човек, към когото нямам чувства." - жена, 21 г.

6. "Не съм имал сериозно гадже. С момичетата, с които съм излизал, винаги нещо се объркваше преди нещата да стигнат до там. Трудно ми е да направя тази крачка с човек, към когото нямам чувства, а само се срещаме от известно време." - мъж, 25.

7. "Религиозни причини. Това не е приоритет за мен в момента. Ще се радвам да изчакам до брака." - жена, 20

8. "Решила съм да изчакам до брака. Понякога желанието ми за секс е огромно, но аз съм голямо момиче и съм доволна от избора си." - жена, 22

9. "Сексът не ме интересува. Точка. Може би това ще се промени по-късно с течение на времето (макар че някак си се съмнявам в това), но засега не е нещо, което бих искал да направя." - мъж, 18

10. "В живота си имах няколко жени, с които бях по-близък. Точно, когато изглеждаше, че има взаимно привличане, следваха серия от нещастни събития. Годините на "лош късмет", както и факта, че съм интроверт, който не си пада много по срещите означва, че малко или много съм се отказал." - мъж, 26 г.

►►►6 грешки при първия секс с нов партньор

11. "Не му пука достатъчно за някого, за да му се отдам. Не мисля, че случайният секс е неморален, но по някаква причина не се интересувам от краткосрочни отношения, в които да загубя девствеността си. Чакам да намеря някой, за когото ме е грижа и ще оцени, че не съм си легнала с първия срещнат." - жена, 23

12. "Никога не съм имала истинско гадже в имназията или университета. Имаше един мъж, по когото си падах, но това претърпя пълен провал. Беше преди 7 години , а сега съм прекалено уплашена да се запозная с човек и да му призная, че съм девствена. Имам чувството, че ще ме отхвърли." - жена, 25

13. "Аз съм интровертен човек и никога не съм се доближавал достатъчно до момиче. Не съм имал връзка, за да се стигне до нещо такова." - мъж,  23 .

14. "Има куп причини, но моите три най-големи са: все още нямам сериозна връзка; не си падм по случайния секс; либидото ми е по-ниско от това на панда!" - мъж, 19