130 убити учени, заради ерекцията на севернокорейския лидер

Учените разработвали и афродизиаци, като за целта използвали гениталии от лъвове и тюлени, както и традиционни билки.

През 90-те години на миналия век учени от елитен институт работели по различни програми за удължаване живота на севернокорейския лидер Ким Чен Ир, включително и за поддържане на либидото му в идеално състояние.

В началото на 90-те години на миналия век севернокорейски учени били изпратени в Дания, където да търсят начини за подобряване крехкостта на севернокорейското говеждо месо, което държавният глава намирал за твърде жилесто. Това разказва биологът Ким Хйенсу, който е работил в научния център в продължение на 6 г.

Виж Най-добрите секс пози за всяка ситуация!

На конференция за защита правата на човека в Лондон той разказа, че около 130 учени били избрани от най-добрите университети в северна Корея, за да работят в центъра. Целта на дейността на научната институция била осигуряване на здраве и дълъг живот на основателя на северна Корея Ким Ир Сен и на неговия син и приемник Ким Чен Ир. Ким Чен Ир властва в пхенян от 1994 до 2011 г. Според други данни повечето учени, които да работели по тези проекти и близки до тях са били ликвидирани след тяхното приключване.

Учените разработвали и афродизиаци, като за целта използвали гениталии от лъвове и тюлени, както и традиционни билки.

Освен това капацитетът им бил насочен към създаване с тютюн от Африка на реплика на любимите западни цигари на Ким Чен Ир - „Ротманс“.

Деспотът бил известен с мерака си към употребата на алкохол и цигари, но също така и с влечението си към млади девойки. Някои от здравословните проблеми, от които Ким Чен Ир бил загрижен, било функционирането на сърцето му, диабетът, туберколозата, но също така и либидото му, така че това били основните направления в работата на научния център.