1/3 от британците не смятат онлайн флирта за изневеря

Над една трета от британците смятат, че писането на еротични съобщения с друг не е изневяра към партньора, показва ново изследване

1/3 от британците няма нищо против половинката им да изпраща еротични снимки и съобщение (или секстинг, както е модерно да се казва) на друг човек.

Над една трета от британците смятат, че писането на еротични съобщения с друг не е изневяра към партньора, показва ново изследване, публикувано във в. „Индипендънт”.

Изследователите установиха, че 35 на сто от 2150 мъже и жени, изследвани в онлайн анкета, не приемат изпращане сексуални съобщения и изображения с друго лице като прелюбодеяние, публикува в. „Индипендънт“.

►►► Виж тук защо е готино да му пращаш мръсни смс-и!

Един от всеки 10 души казва, че самите еротични съобщения са „по-скоро шега”, като 62% смятат, че снимките са по-неприличният вариант да флиртуваш с някого и не са толкова приемливи, ако имате сериозна връзка.

Около осем процента от хората признават, че са си писали подобни съобщения през последната година, а за една трета това е довело до среща или секс зад гърба на партньора.

Проучването, поръчано от адвокатската фирма „Slater & Gordon”, също показа разликата между начина, по който мъжете и жените възприемат темата. Докато 49% от жените приемат еротичните SMS-и за изневяра, на същото мнение са само 34% от мъжете.

Но въпреки това, повечето мъже биха се разделили с половинката си, ако разберат за еротични разговори с други мъже.

Източник: бгнес.