12 неща, които не знаеш за "Наистина любов"

Всички подробности около любимия ни коледен филм са разкрити!

 
 

Всички подробности около любимия ни коледен филм са разкрити!

1. Крис Маршал (който играе Колин във филма) си връща чека за сцената, в която трите американски момичета го събличат.  Той казва, че това е най-невероятната сцена и е готов да го направи безплатно!

Галерия: Как изглеждат актьорите от "Наистина любов" сега

Виж всички снимки

2. Езерото, в което Лусия Мониз и Колин Фърт "плуват" е едва 46 см. дълбоко! За да заснемат сцената е трябвало да коленичат, за да изглежда водата по-дълбока.

3. На това езеро Колин Фърт е бил много зле ухапан от комар.

4. Хю Грант наистина не е искал да прави сцената с танците. Директорът Ричард Къртис признава в интервю, че Хю е бил изключително ядосан, че трябва да изиграе министър-председателя, който танцува по абсурден начин и е отлагал непрекъснато заснемането й.

5. Ема Томпсън е носила "костюм с мазнини", тъй като тя е била по-слаба от персонажа, който Ричард Къртис си е представял. 

6. Били Боб Торнтън е имал ирационален страх от антични мебели. 

7. Томас Сангстър е постоянно на 13 годишна възраст. Той е на 13 години, когато играе Сам във филма и играе отново 13-годишен десетилетие по-късно в "Игра на тронове", въпреки че е в средата на 20-те.

8. Думата "наистина" се потаря 22 пъти от различни герои във филма. 

9. Андрю Линкълн пише сам думите в романтичната сцена с обяснението в любов на Кийра Найтли. 

10. Екипът на продукцията е имал 45-минутно заседание, за да реши какъв цвят бельо трябва да носи Аурелия на сцената в езерото. В крайна сметка са избрали бледо синьо. Чудесна работа, момчета!

Галерия: Какъв е твоят филм според зодията

Виж всички снимки

11. Ричард Къртис включва във всяка своя продукция човек, с името Бърнард. Той споделя, че когато е бил в колежа, неговата приятелка го е зарязала, заради мъж на име Бърнард. Сега във всеки един от сценариите му има един непопулярен персонаж със същото име. В този случай това е "ужасният съпруг" на Ема Томпсън, Алън Рикман. 

12. За една минута във филма Клаудия Шифър получава 237 000 евро!

Това са около 4000 евро за секунда!