13 неща, които не ти липсват от живота на сингъл жените

Виж за кои аспекти от сингъл живота няма да съжаляваш.

 
 

Да си сингъл може да е много забавно, но когато най-накрая си във връзка осъзнаваш, че живота на сама жена е безкраен маратон с препятствия.

Да имаш мъж до себе си има милион ползи, но най-голямата от тях е, че вече не си сингъл и няма нужда да се разправяш с редица от досадници или емоционално нестабилни мамини синчета. Виж кои са 13-те неща от живота на сингъл жената, които определено няма да ти липсват.

Галерия: Как жените от различните зодии се държат като...

Виж всички снимки

1. Притеснението дали ще ти се обадят или пишат.

Помисли за цялото това свободно време, което се открива пред теб, когато не прекарваш часове, втренчена в телефона и очакваща екранът да просветне със заветното съобщение от Него. Със спестените от безсмислено чакане дни можеш да научиш чужд език, да оплетеш шал ил ида довършиш започнатата книга. Възможностите са пред теб!

2. Разделянето на сметката за вечеря.

Сериозно, животът е много по-евтин, когато си във връзка! Освен това, можеш да накараш гаджето ти да си поръча онова ястие, което не си съвсем сигурна, че искаш и после да ядеш от чуждата чиния цяла вечер. Всичко се споделя, когато си във връзка, включително вечерята.

3. Лошият секс.

Многото лош секс. Ужасно малкото оргазми.

4. Ходенето по сватби сама.

С правилният партньор, сватбите се превръщат в страхотно изживяване. Безплатна храна, безплатен алкохол, голям дансинг, много хора, които не те познават достатъчно добре, за да те притесняват или досаждат с приказките си. Но без мъж до теб, сватбата се превръща в дълги часове, през които горко се жалваш, че си сама и никога няма да откриеш истинската любов. Още по-лош сценарий: да доведеш някого, когото едва познаваш само и само да отбегнеш въпросите на приятелите ти защо си скъсала с предишното ти гадже. Пълен ужас.

►►► Виж тук как да оцелееш през сватбени сезон, ако си сингъл!

5. Отвратителното чувство, когато мъж, за когото даже не ти е пукало чак толкова, отмени срещата ви.

Даже не си сигурна дали искаш да излезеш с този мъж, но някак си идеята, че ти отказват среща и то в последната секунда е опустошителна. Ти даже не го харесваш, как смее!

6. Хората във връзка, които постоянно те уверяват, че ще си намериш някого.

Тези хора изобщо разбират ли, че когато ти обясняват колко си страхотна и как всеки би се радвал да бъде с теб, всъщност звучат снизходително и те карат да се чувстваш точно като човек, който никак не е страхотен? Да не говорим, че сингъл жените не се разхождат непрекъснато насам-натам в търсене на мъжа на живота си.

7. Да спрат да те търсят без обяснение.

Това е в пъти по-гадно усещане от това в точка 5. Ето те теб – тъкмо си си позволила да се размечтаеш и помислиш, че можеш да имаш връзка с този човек и той внезапно изчезва. Пуф, като пламък на свещ. Психологическо мъчение, от което нямаш нужда.

Галерия: Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа...

Виж всички снимки

8. Да нямаш с кого да си уредиш среща за вечеря/кино/шляене по улиците в последната минута.

Честна дума, най-великото преимущество на живота във връзка е, че има някой да стои на масата срещу теб, а през това време ти да се тъпчеш с храна.

9. Запознанствата с всякакви боклуци от мъжки пол, които те карат да си мислиш, че обществото е едно огромно сметище.

Любовната връзка е като щит срещу тези боклуци, които те нападат по баровете и се мислят за много велики. Да, магическа защита, за която си благодарна всеки ден.

►►► Виж тук 10 вредни съвета за сингъл жените!

10. Да нямаш с кого да си говориш по партитата, когато не познаваш никого.

Няма по-лошо от това да си на парти, където не познаваш нито един човек. Когато си във връзка, ти имаш мъж до себе си, с когото да разговаряш в подобни моменти. Което пък означава, че имаш извинение да прекъсваш неловките разговори с непознатите.

11. Ежеседмичните обаждания на майка ти, за да те пита дали си срещнала някого.

Мамо, виж, разбирам желанието ти някога да имаш внуци, но наистина не разбираш през какви трудности преминавам. Сякаш живея в опустошен от апокалипсис свят, където хората отдавна са измрели. Няма подходящи кандидати на хоризонта, това е. (Чудесно е, че не ти се налага да провеждаш този разговор отново и отново, и отново.)

12. Да „светиш“ на някоя двойка.

Двамата ти приятели, които са във връзка смятат, че са много забавна компания, но изобщо не са. Защото двойка, с която да си прекараш страхотно не съществува. Ако си във връзка можете да излизате по двойки, което също е дразнещо, но е по-приятно от това да „светиш“ на приятелите си, докато те си търкат носовете или каквото там правят влюбените.

13. Да няма кой да се гушне до теб в леглото, когато се чувстваш самотна.

Понякога дори не става въпрос за секс. Само ти се иска едно топло тяло, което да прегърнеш. Заспиването до друго човешко същество e едно от най-утешителните неща на света!