12-те зодии и техните летни прически

Виж каква прическа да си избереш за лятото според твоята зодия!

 
 

Никога не крий каква си всъщност, умишлено или не! Знай каква си като личност и покажи целия си блясък, с помощта на подходящата прическа.

Разбери каква прическа ти подхожда според зодията, за да разкриеш вътрешното си „аз“! 

Направи си плажни къдрици!

Везните винаги търсят хармония, стабилност и баланс.

В края на краищата, стремежът към опростен начин на живот и вътрешен мир чудесно си подхождат с вълниста коса, тип „русалка на плажа“. Подобна прическа изисква известно приготовление, но стане ли готова е идеална за теб!

►►► 6 супер актуални прически за къдрокоски!

Възползвай се от късото пикси!

Като телец, ти имаш силна воля и не се страхуваш да отстояваш позициите си.

Твоята сила и упоритост са отразени в острия ти поглед и масивна костна структура.

Не се опитвай да ги прикриеш, оставяйки косата да ти пречи. Възползвай се от къса прическа пикси – твоята практична натура ще се влюби в новата визия.

Виж тук остналите зодии и техните прически!

Галерия: Летни прически според зодията ти

Виж всички снимки

Всяка хитра идея, която би улеснила живота ти в насока искам-красива-коса-веднага, е добре дошла.

►►► ВИЖ ТУК, Трикове за бързо преобразяване на прическата!

Наумила си си, че искаш да си направиш по-светли, но естествено изглеждащи кичури (но не ти се дават толкова пари за фризьор?) Изстискай един лимон в купичка, потопи в сока чиста четка за зъби и нежно среши с нея косата си. После, върви да поседиш на слънце за 45 минути. Продължавай да правиш процедурата веднъж на всеки две седмици – лимоновият сок натурално ще изсветли косата ти, с помощта на слънчевите лъчи. (Този трик е приложим само лятно време, по очевидни причини).

Мий косата си правилно – никога не измивай шампоана или балсама си с гореща вода. Особено, ако е мазна.

Измий хлора!

Повечето хора си мислят, че трябва да слагат купища балсам, ако имат боядисана и изтощена коса и са плували в басейн. Най-важното нещо обаче, е първо да измият внимателно с шампоан всичкия хлор от косата си.

Галерия: Най-модерните прически за дълга коса за 2016 година

Виж всички снимки

 За да изглежда опашката ти по-обемна, възползвай се от идеята с шнолата. Вържи косата си на висока конска опашка. После раздели опашката на две и защипи долния кичур с малка шнола. Горният кичур покрива шнолата и я прави невидима, а визуално опашката ти изглежда много-по-бухнала, отколкото всъщност е. 

Редувай шампоаните си – ако имаш боядисана и тънка коса, използвай шампоан за боядисана коса един ден и шампоан за тънка коса на следващия, за да вземеш максимума от двете формули.

Премахни цялата натрупана върху скалпа ти мръсотия (себумът и остатъците от стилизиращи продукти запушват космените луковици, пречейки на растежа на космите).

Галерия: 20 щури идеи за коса тип "русалка"

Виж всички снимки

Смеси сода за хляб с вода и измий косата си с получената паста. Изплакни с ябълков оцет, за да стане косата ти блестяща и безкомпромисно чиста.

Виж останалите идеи, ТУК!