12 тайни за привлекателност от Мерилин Монро

Представяме ти 12-те тайни на привлекателността от Мерилин Монро.

 
 

Представяме ти 12-те тайни на привлекателността от Мерилин Монро.​

Повече от половин век поколения наред продължават да се възхищават както на таланта, така и на привлекателността на известната актриса. Разровихме се и открихме няколко от най-големите тайни за красота и стил на Мерилин Монро, които са й осигурили вечна слава и памет.

20 снимки, които доказват защо Мерилин Монро е холивудска легенда, виж в галерията по-долу:

Галерия: 20 снимки, които доказват защо Мерилин Монро е...

Виж всички снимки

►►► Мерилин Монро е била натрупала огромни дългове преди смъртта си

Стилът на Мерилин Монро

Платинено русо. Смята се, че точно русият цвят на косата на Монро е било решението, което в последствие е оформило филмовата кариера на Мерилин. Палава, къдрава коса с цвят на шоколад - такава е била Монро още преди появата й в Холивуд - макар и с тъмна коса е била много красива, но доста по-незабележима от секс бомбата, в която се превръща с платинения цвят по-късно.

"Собствен" аромат. Парфюмът е бил неразделна част от стила на Мерилин Монро, имайки предвид, че един от емблематичните цитати на актрисата е бил, че носи парфюм в леглото. Мерилин е била убедена, че "няма жени, които не обичат парфюмите, но има жени, които не са открили своя аромат."

Самосъзнание. Експресивна фигура, чар и красота са били дадени на Мерилин от природата. Тя е оценила това и се опитала дори да подчертае по всякакъв възможен начин даровете си. „Определено се чувствам жена и ми е приятно. Женствеността поражда истинската красота. Женската привлекателност е силна само когато е естествена и спонтанна."

Протеинова закуска. Актрисата не е забравяла за важността на закуската, която, както всички знаем, трябва да бъде солидна. Сутрин Мерилин се е хранила без без да прекалява, но с питателна храна Най-често е смесвала сурови яйца с чаша затоплено мляко. Това е била една от тайните й за поддържане на форма.

Гримът на Мерилин Монро

Сияйна кожа. Мерилин имала невероятна тайна за сияйна кожа - винаги нанасяла руж на бузите и скулите й. Под светлините на прожекторите, Монро смятала, че кожата й така продобивала лек, мек блясък. А нещото, което е присъствало неизменно в рутинната й бюти грижа - били хидратиращите кремове.

Червени устни. Ако все още не си открила идеалното червено червило за теб? Заложи на триковете на актрисата. Тя винаги е избирала нюанс, който подхожда най-много на тоалета й. Червените устни винаги са били връхната точка в стила на Мерилин Монро. Благодарение на нея това се превръща в класика за русите момичетада допълват визията си с алено червило.

Дълги мигли. „Жените имат само две оръжия: спирала и сълзи. Но не можем да ги използваме едновременно." Вероятно помниш тази известна мисъл. Ленивият, „кадифен“ поглед изпод дългите и пухкави мигли на Мерилин е имал наистина вълшебен ефект.

„Котешки" поглед. Не само прекрасните мигли са й помогнали да създаде ефект на „котешки" поглед. Мерилин винаги се е доверявала на грациозната, издължена очна линия с молив.

Усмивка. Сред многото предимства на външния вид на Мерилин е ослепителната усмивка, както се казва „за милион долара“. Звездата често е казвала: "Усмихнете се, защото животът е прекрасно нещо и има толкова много неща, за които да се усмихнете." И е трудно да се спори с това. Между другото, за да запази усмивката си бяла, Мерилин е използвала сода за хляб, с която от време на време е измивала зъбите си.

Златни размери: емблематичната фигура на Мерилин

Изразителна фигура. Мерилин никога не е била близо до установените класическите размери на моделите: теглото й по различно време е варирала от 53 до 66 килограма. Актрисата никога не се е стремила към слабост - това определено лишава от секси излъчването. И Мерлин добре е знаела това.

Малко спорт. Мерилин е спортувала не, за да отслабва (както е ясно, актрисата се е гордяла с формите си), а за да поддържа фигурата си в добра форма. За тази цел тя е залагала на бягане, йога и понякога езда.

„Не" на предразсъдъците. „Несъвършенствата са красиви" - това е било мнението на Мерилин, въпреки че самата тя изглежда за мнозина е, била и винаги ще бъде идеал. Но човек не може да не се съгласи с думите й: "Това, което мнозина смятат за несъвършенство в човека, всъщност го прави уникален, защото е различен от останалите. Това е красотата, която природата дава на хората."