12 неща, които ще се случат при първата ви ваканция заедно

Вие сте прясно влюбена двойка, която за първи път предприема обща ваканция? Ето какво да очаквате.

 
 

С гаджето ти все още не сте ходили заедно на почивка? Виж какво да очакваш от първото ви общо пътешествие.

Лято е и в мислите ти се въртят само мисли за слънце, море и бягство от реалността с гаджето. Супер, но ако ако това е първото ви лято заедно, тогава ви предстои изпитанието – първа ваканция един с друг.

Галерия: Най-красивите места в света, които трябва да видиш

Виж всички снимки

Вълнуващото усещане е като при влюбването – пеперудите в стомаха ти жизнерадостно пърхат само при мисълта, че ти и ТОЙ ще имате няколко райски дни, които ще прекарате в прегръдките си. От личен опит и общи истории, събрахме 12 неща, които задължително ще ви се случат. Както добрите, така и лошите. Не възприемай това първо пътешествие като изпитание за връзката ви, но имай предвид, че оцелеете ли, то вероятно ще останете още дълго време заедно.

1. Ще имате емоционално разрушителна караница на летището.

Дори да не е при излитане, със сигурност ще имате някакъв подбуден от паниката спор, когато ви се наложи да се прекачвате от един полет на друг. По дяволите, той защо не откача от притеснение, че имате само 15 минути да се смените самолетите?! Спокойно, караницата ще отмине в момента, когато вече удобно сте се настанили и усмихнатата стюардеса ви попита искате ли нещо за пиене.

►►► Виж тук 9 неща, които мъжете обичат в пътуването с теб!

2. В някакъв момент от пътуването няма да можете да седнете един до друг и ще се почувствате все едно сте се върнали в 4-ти клас.

Твоят рационален мозък на възрастен човек разбира, че става въпрос за 20-минутно пътуване в претъпканото бусче от точка А до точка Б, но само мисълта, че се отделяте за 30 секунди те кара да страдаш. За това ще си седиш мирно като самотно детенце, докато не стане време отново да застанете един до друг. По време на ваканцията ти ще има случаи, когато ще попиташ поне шестима непознати да си сменят мястото с теб и няма да съжалиш нито веднъж.

3. Ще го караш да се снимате буквално 100 пъти, докато снимката стане перфектна.

Как иначе ще запазиш спомените си и ще получиш одобрението на Фейсбук приятелите си? Заветното „ние сме в толкова сериозна връзка, че сме заедно на ваканция и качваме общи снимки“ обаче, си заслужава всяка секунда изгубена в снимане време.

4. Споровете за това каква посока да поемете с колата ще поставят връзката на изпитание до краен предел.

Няма значение къде отивате. Няма значение кой шофира. Няма значение кой може да избере най-добрият маршрут в Google Maps. Това, което има значение е, че всеки от вас ще е сигурен в собствените си навигационни умения. До такава степен, че започваш да се чудиш дали да не удушиш партньора си с кабела на телефона, поемайки тотален контрол над ситуацията.

5. Ще правите МНОГО СЕКС.

Разкошната гледка от прозореца на хотела и мисълта, че правите секс в чаршафи, които после не трябва вие да перете са достатъчни афродизиаци. Вероятно ще правите повече секс за една седмица, отколкото сте правили общо през последния месец.

Галерия: 5 пози за секс под душа

Виж всички снимки

6. Един от двама ви ще изгори жестоко.

Колкото и да се опитвате, все забравяте някое местенце по кожата, което остава незащитено и резултатът е червена като на рак кожа. От вас двамата, по-вероятно е той да изгори, тъй като мъжете по някаква случайност си мислят, че са имунизирани от слънчевите лъчи.

7. Един от вас ще изгори толкова много, че няма да иска да прави секс.

„Обичам те, но докосването ти е все едно ме пробождат хиляди игли. Спи на дивана довечера“.

8. Ще изпиете прекалено много коктейли и ще бъдете твърде изморени/ пияни да правите секс.

Ваканцията е повод за празнуване, което е страхотно само по себе си, но след четвъртата „Маргарита“ започваш да се прозяваш и се просваш на възглавницата в несвяст. Което също е страхотно, защото после...

►►► Виж тук 20 начина да правиш секс навсякъде това лято!

9. Се събуждаш на сутринта и за извинение, че си се напила и заспала правите най-страстният сутрешен секс, на който сте способни.

Ще комбинирате еротичните изпълнения с поръчана от румсървиза закуска в леглото и това ще е най-щастливият ви ден.

10. Един от вас ще получи хранително отравяне.

Или поне лека версия на диария. Тогава ще разберете дали искате да останете един с друг „в болест и здраве“.

11. Ще ви доскучае малко, но това е Окей.

Ако това е първата ви ваканция като двойка, вероятно все още не живеете заедно и това е най-дългото време, което сте прекарвали заедно. Което означава, че когато не прекарвате време в ресторанти, лежане на плажа, разглеждане на забележителности и правене на секс, нещата стават малко... скучни. Не, това не означава, че вие сте скучни. Ако може да преживеете миговете, прекарани в тишина в хотелската стая и пак се чувствате приятно, значи ви чака безоблачно бъдеще.

12. Когато се приберете, ще се чувствате по-близки от всякога.

Най-добрата част от ваканцията с гаджето не е самата ваканция. Хубавото е, че се връщате у дома, пълни със спомени. Както и с прекрасната мисъл, че всеки един от вас знае режима за ходене до тоалетна на другия и пак искате да спите заедно.