12 неща, които да не правиш по време на орален секс

За безопасността и комфорта на двама ви.

 
 

Партньорът ти е страхотен и обожава да те дарява с орален секс?  

А ти, от своя страна, обичаш да получаваш. Макар добрият секс да не се нуждае от задръжки, има няколко неща около „оралния етикет“, които е хубаво да знаеш, за да си изкарате чудесно и двамата.

Галерия: Как изглеждат жените по време на оргазъм

Виж всички снимки

1. Не го задушавай под завивките.

Той и без друго ще се задъха от многото „работа“ с езика, която трябва да свърши. Да го лишиш от въздух и светлина се равнява на жестоко китайско мъчение в този момент.

2. Не се търкай прекалено силно.

За него е супер да знае, че си все по-близо до оргазъм, но в същото време се страхува да не му счупиш носа. Не спирай движенията, но ги ограничи.

►►► Виж тук 10 реплики, ако искаш (страхотен) орален секс

3. Не издавай внезапни звуци.

Това може да звучи като съвет към някой, който внимателно се приближава към елен и не иска да го уплаши, но има истина в него. Издавай каквито звуци ти се искат, но запомни, че силен крясък след няколкоминутно мълчание ще стресне трудещия се „там долу“ мъж. Той ще започне да се чуди дали не те е наранил и вероятно ще спре да прави, каквото прави. И ще изглежда като идиот, когато му кажеш учудено „ама защо-о-о спря“.

4. Пробвай да не се притесняваш.

По-лесно е да се каже, отколкото да се изпълни, но ако си от жените, които се притесняват за външния вид на интимните си части, слушай: когато някой вече е стигнал до момента, в който е пъхнал езика си вътре в теб, не е време да се тревожиш. На него му харесва и няма връщане назад.

5. Не се преструвай, че си получила оргазъм.

Преструвката не помага на никой. Ако си получила „оргазъм“ от това странно нещо, което той направи с езика и пръстите си преди малко, следващият път ще трябва да изтърпиш... хм, същото странно нещо. Спри го нежно и му предложи да преминете към основното ястие (същинския секс), а следващият път просто събери смелост и му кажи къде греши, вместо да се мъчите и двамата.

Галерия: 5 пози за секс под душа

Виж всички снимки

6. Не натискай главата му надолу.

Колкото и секси да е този жест, колкото и да показва, че го желаеш, мъжът има нужда да си поема въздух от време на време.

7. Не го зяпай.

Зрителният контакт е възбуждащ. Студените, втренчени очи не са. Също така, напомняй си да мигаш, за да не си помисли той, че си изгубила ума и дума.

►►► Виж тук 9 грешки при орален секс

8. Не забравяй за гърдите си.

В зависимост от позата и ръста ви, възможно е той да няма добър достъп до зърната ти. Никой мъж не би възразил, ако ти сама си поиграеш с тях, за да покачиш градуса на страстта.

9. Не се притеснявай да му даваш инструкции.

Помощните и навременни съвети са секси, колкото и да не ти се вярва.

10. Не му дърпай косата твърде силно.

Да го хванеш за косата, когато си на върха на оргазма е супер. Да му откъснеш някой и друг кичур през това време – противоположното на супер. Анти-супер?

11. Не се притеснявай, ако се навлажниш твърде много.

Някой (да се чете повечето) мъже много си падат по това. Така знаят, че са си свършили добре работата.

12. Не казвай „Остави, ще го свърша сама“.

Мъжът никога няма да се възстанови, чуе ли тази реплика да излиза от устатата ти. НИКОГА. Сещаш ли се за онези мъже, които внезапно получават криза на средната възраст, купуват си каравана и запрашват сами към залеза? Те не са се справяли с оралния секс и жените в живота им са били сигурни, че им го натякват всеки ден.