12 мъжки мисли, когато делите една баня

Споделянето на една баня с друг човек идва със своите уникални мъчения, не можем да отречем!

 
 

Споделянето на една баня с друг човек идва със своите уникални мъчения, не можем да отречем!

Някои неща, които мъжете могат да открият, когато споделят една баня с теб, със сигурност са доста  ....озадачаващи. 

Галерия: Най-добрите начини да подредиш банята си

Виж всички снимки

1. "Защо има толкова много дрехи навсякъде?" Ето и по-добрия въпрос: "Ако толкова много дрехи са само за ръчно пране, а ти нямаш време да ги переш, защо не си купила по-малко от тях? Този въпрос ни тормози през нощта..."

2. "За какво служи това? Не съм сигурен дали е някакъв козметичен продукт или кутия, която ако бъде отворена, ще посочи вратите на ада. По-добре го докосвай само в краен случай."

3. "От колко кремове има нужда човек? Броят на мазилата и кремовете може да ти замае главата. Повечето момчета имат един крем, с който овлажняват лице, ръце и тяло. (Най-вероятно е същия, който използват, когато мастурбират). Човек, който си обръща повече внимание, може да има два вида крем, но изглежда, че жените могат да напълнят всички чекмеджета с различни овлажнители и бурканчета с масла. Изглежда, че има повече продукти за грижа за кожата, отколкото части на тялото, към които биха могли да се приложат. Сигурно скоро ще пуснат на пазара различен крем за ляв и десен лакът..."

4. "Какво по дяволите се е случило на това кошче за боклук? От изхвърлените еднократни маски, през почистващи тампони за грим, попили нечовешки цветове..някакви странни неща има тук, дори не искам да си помислям какво може да е това!"

5. "Как така всяка повърхност е мокра? Това е просто впечатляващо. Мивката. Подът. Огледалото. Тавана! Сякаш си въртяла мократа си коса като хеликоптер в кръгове точно, след като си излязла от душ кабината! Абсолютно без никаква причина!"

►►►10 проблема на двойките, които живеят заедно

6. "Най-вероятно е пристигнала мокра котка тук, оставила е всичките си косми и след това си е тръгнала. Има толкова много косми! Дори под душа! Да не би фризьора ти тайно да се е промъкнал в банята и да ти е отрязал косата докато се къпеш? От къде се взе толкова много коса по стените и в канала?"

7. "Каква е тази субстанция и ще се махне ли някога от плота? Каква е тази черна утайка, засъхнала върху мивката? Явно гримът наистина е водоустойчив, щом и белина не помага..."

8. "От колко хавлии се нуждае едно човешко същество? Вместо да използваш три малки кърпи, защо просто не вземеш една гигантска и да се приключва?"

9. "Ако някога случайно се заключа тук, мога да съм спокоен, че ще намеря начин да изляза. Винаги има на разположение всякакви фиби, пинсети...., с които лесно мога да оправя ключалката.Хубаво е да се чувстваш сигурен в собствената си баня."

►►►10 мъжки навика, които ни вбесяват

10. "Е, изгорих се на машата ....отново. Защо това нещо е винаги, винаги достатъчно горещо, за да ти изгори кожата?"

11. "Какво има в това чекмедже? Сешоар....три сешоара??? Най-вероятно включваш всичко това наведнъж, за да спестиш време сутрин? Някои хора не притежават дори един, а тук има цял шкаф, пълен със сешоари. Да не би да са прикрити секс играчки?"

12. Добре, наистина твоят шампоан е по-хубав. Няма как да отречем истината, дори, ако се наложи да ходим цял ден с коса, миришеща на "люляк и авокадо" или "канела и праскова".