11 типа секс, които преживяваш на 20

Лошият, добрият и тотално объркващият.

 
 

Няма как да не си се сблъсквала с тези сексуални преживявания през 20-те си години. 

А най-хубавото е, че накрая можеш да се посмееш над тях.

Галерия: Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Виж всички снимки

1. Перфектният секс за една нощ, след който и двамата удобно не чувствате абсолютно нищо един към друг.

Ако някога си се съмнявала във възможността ти да разделяш емоциите от чувствата, този тип секс те е уверил в нея. Той е забавен, безопасен, без съжаления и никой от вас не се чувства дори леко неудобно, че никога няма да види другия повече. Чао и благодаря за страхотния орален секс!

2. Сексът за една нощ, след който усещаш всички чувства на света.

Вие си разменихте всичко на всичко 10 приказки, но на следващия ден при всяко позвъняване на телефона вече си представяш, че той ти звъни да те кани на първа среща... и месец след това се жените на Бахамите! Знаеш, че е глупаво да си фантазираш, но той имаше толкова секси тяло. И ухаеше прекрасно!

►►► Виж тук 10 златни правила за секса за една нощ!

3. Перверзно добрият секс, който правите с гаджето си след голяма караница.

Той се оплаква, че е трябвало да излезе с твоята компания, вместо с неговата. Ти си излязла на женско парти без да го питаш дали той е окей с това. Единственото време, по което не се карате е, когато правите горещ, спиращ дъха животински секс. И той е точно такъв, защото безкрайните ви кавги разпалват страстите ви до неузнаваемост. След като скъсате даже се чудиш как ще успяваш да стигаш до оргазъм, ако преди това не си викала по някого поне 30 минути.

4. Сексът с приятел, с когото никога не си смятала да си легнеш... докато не се случи.

Сякаш никога не ти е минавало през ума, че може да има нещо между вас... или се правиш, че никога не са прехвърчали искри между теб и него, когато сте се прегръщали. И изведнъж, хоп, намирате се на кухненския под, по време на парти и твоят „приятел“ се опитва да стигне телефона си, за да се обади на такси и двамата да си легнете в легло... каквото и да е легло и колкото може по-скоро.

Галерия: Секс трикове за горещ секс

Виж всички снимки

5. Сексът по време на цикъл с мъж, с когото излизаш отскоро.

Първата среща с последния човек от Tinder, с когото се запозна мина доста обещаващо (той не си погледна телефона нито веднъж, докато разговаряхте!) и ти се чудиш дали второто ви виждане да не завърши с покана в спалнята. По средата на срещата отиваш до тоалетната и, о, ужас! - откриваш издайническо червено петно върху бельото си. Но тогава си казваш „майната му“, приготвяш няколко хавлиени кърпи и очакваш да получиш минимум два оргазма.

6. Искрен, но странен секс по Skype с приятеля ти, с когото водите връзка от разстояние.

Ако някой, някога е имал удовлетворяващ секс по Skype, моля да ни даде контактите си, за да ни разкаже как го е постигнал. В тези ситуации, обикновените хора, които не са овладели изкуството на онлайн секса си мислят „О, не, никога не бих мастурбирала по този начин, ако никой не ме гледа. О, не, той прави тази глупава физиономия, която намира за секси. О, не, така ли изглежда вагината ми наистина? Уверяваме те, нито една от тези мисли може да те доведе до оргазъм.

►►► Виж тук 13 знака, че връзката от разстояние ще проработи!

7. Непохватен секс след сватба със съквартиранта на втория братовчед на булката.

Твоята близка приятелка от гимназията току-що е казала „да“, ти си прекарала 12 часа в ужасяваща рокля на шаферка, за която тя твърди, че „отива на очите ти“ и след 6 чаши бяло вино ти не искаш нищо друго, освен да съблечеш въпросната рокля... по възможност в компанията на някой привлекателен непознат.

8. Ненадеен секс в тоалетната на бара.

Ти и гаджето ти се насочвате към тоалетната по едно и също време и – внимание – секс боговете са се смилили над вас и никой не чака пред вратата. Бързо нахлувате вътре, заключвате и се заемате за „работа“, докато накрая някой не почука и вие излезете навън, ходейки бавно, с раздърпани дрехи и палави усмивки на лицата.

9. Анален секс, който не протича според плана.

Ако под „план“ разбираме „без болка, неудобство и каквито и да е признаци, че ти имаш функционираща храносмилателна система“. Тогава аналаният секс протича според планираното. Случва се, но не толкова често, колкото ти се иска.

10. Сексът, който ти показва, че обичащ по-грубото отношение.

Всичко започва бавно и спокойно. Някой те стиска или пощипва по-грубо от обичайното и ти осъзнаваш, че това... ти харесва? Още малко, още малко... ох, това вече е твърде силно. Сега поне знаеш докъде можеш да стигнеш. Ура за контролираните експерименти!

11. Първият ти секс с нов човек след дълга връзка.

Дори не си сигурна, че си спомняш как да правиш секс, защото в главата ти се въртят мисли от сорта на „Ох, той не може да си върти езика около клитора ми както той можеше“, „Дали му харесва да му смуча ухото, както В. харесваше?“ Отговорът на вътрешните ти терзания е един – успокой си. Ти все още си в 20-те си години и от тук нататък ще правиш достатъчно секс, добър, лош, непохватен... пълна програма.