11 сигнала, че иска да е с теб завинаги

Ако тези 11 неща са верни за вас двамата, най-вероятно ще имате дълга и щастлива връзка!

 
 

Трудно е да разгадаеш какво си мислят мъжете за връзката ви!

Пословично трудно е да кажеш какво си мислят мъжете във връзка с това, че сте се разбрали за вечеря или как той вижда бъдещето ви заедно. Но, ако той мисли, че тези 11 неща са верни за вас двамата, най-вероятно ще имате дълга и щастлива връзка!

Галерия: 12-те зодии и техните перфектни любовни съвпадения

Виж всички снимки

11 сигнала, че иска да е с теб завинаги

1. Имате еднакви цели, важното е и двамата да се виждате заедно и за напред, независимо дали като семейство, което живее в покрайнините или като пътешественици по света! Да сте на една и съща страница е най-важното, за да останете заедно.

2. Разбирате от какво се нуждае другия и по-важното - кога! Не е важно да си просто мил и загрижен, по-важно е КОГА да си мил и загрижен. Разбирането на настронията на другия е дълъг процес особено, ако не ги изразява гласно.

►►►ВИЖ ТУК: 13 неща, които не ти липсват от живота на сингъл жените!

3. Вече сте преминали през някои трудни моменти заедно. Връзката не се нуждае от изпитания с огън, но ако все пак сте си помогнали един на друг в някои мрачни моменти, вече знаеш, че независимо какво ще се случи, връзката ви е стабилна.

4. Връзката ти не е само заради секса. Да имаш партньор, който те привлича физически е супер, но ако мислиш, че иначе е ужасен човек, няма как връзката ви да просъществува дълго. 

5. Нооо, сексът е страхотен! Той все още е важен, затова е задължитено да получаваш разтъсващ секс, който да те оставя с треперещи колене!

6. Ти знаеш как да се караш, но знаеш и как да се сдобряваш. Да криеш чувствата си, за да си спестиш скандал е ужасно в дългосрочен план. Да спорите не е лошо, стига да знаеш как да се оправите след това.

►►►ВИЖ ТУК: Какво не правят щастливите двойки!

7. Да можете да научавате нещо ново един от друг постоянно. Предизвикваш другия винаги да бъде по-добър и непрекъснато разкривате един на друг нови неща. 

8. Не е необходимо да правите нещо заедно, знаеш, че имате нещо специално, дори когато просто си стоите на пейката и се наслаждавате на вечерния бриз.

Галерия: Хороскоп на желаниятa: за какво мечтаят мъжете от...

Виж всички снимки

9. Нощните ви излизания са извън контрол! Все още може да излезете навън и да намерите забавни неща, които да правите заедно!

10. Може да си кажете един на друг всичко. Нямате ужасни тайни, може да споделите дори най-срамните неща помежду си!

11. Имате си доверие, това е основата на всяка връзка, няма ревност, няма тайни и не е необходимо да преравяш тайно телефона на партньора си!