11 проблема на момичетата със сочни дупета

Харесваме големите дупета и няма да го крием. Но те поставят определени проблеми пред притежателките си, особено при избора на дрехи.

 
 

Сочното дупе: сексапилно или не?

С две ръце отговаряме: „да“. Или както пее самият Sir Mix-a-Lot I like big butts and I can not lie („харесвам големи дупета и няма да лъжа“).

Секси ли е голямото дупе - провери примерите в галерията долу:

Галерия: Огромното дупе: сексапилно или не?

Виж всички снимки

И ние няма да те лъжем – колкото и да са привлекателни, големите дупета подлагат притежателките си на куп изпитания – от избор на къси панталонки, до психологически терзания. Ето 12 от тях, които намираме за най-важни. Преди да ги прочетеш, не забравяй да си вземеш чувството за хумор.

1. Никога не можеш да намериш дънки, които да ти стават перфектно.

Ако откриеш мистериозен, направо магически чифт, който пасва идеално както на талията, така и на ханша, моля ви, сигнализирайте! За момичета с по-пухкави дупета, този чифт дънки си остава мираж. Те обикновено казват, че не носят дънки, защото не са удобни (което е частично вярно), но също защото не искат да изгубят половината си живот в ходене по магазините.

2. Късите панталони невинаги са благосклонни към теб.

Не говорим за онези, които едва-едва покриват задните ти части. Дори и по-консервативните модели понякога си имат собствено мнение, като решават, че не им се стои на едно място и искат да се вдигнат до гърлото ти. Даже да не ти се иска (и да не ти стиска), се озоваваш в комичната ситуация, при която трябва да ги придърпваш надолу като ощипана госпожица. Но какво да се прави, дупето ти също си живее собствен живот.

►►► Имплантите в дупето на Иги Азалия уплашиха феновете

3. Качването по стълби, когато някой върви точно зад теб е причина за тревога.

Притежателките на пищни дупета непрекъснато си въобразяват, че човекът зад тях гледа прелестите им и цъка одобрително или неодобрително с език. Спокойно, не се озъртай като подплашен заек на всеки две секунди. Хората си имат по-важни неща от това да си мислят за голямото дупе на този или онзи.

4. Клиновете са твоите най-големи приятели/врагове.

Когато тренираш или просто си почиваш, искаш да ти е комфортно. И нека бъдем откровени – клиновете се причисляват към най-удобните дрехи, създавани някога. Направо са бомба (употребяваме ли още тази дума, когато нещо ни кефи?). Хората могат да си мислят каквото поискат, но ти не си обуваш клин, само за да привлечеш вниманието към задните си части. Особено във фитнеса. Хей, ти там, ще си изпуснеш щангите от зяпане. Имам голямо, апетитно дупе, окей?

Ким Кардашиян се гордее със задните си части - погледни как те са се променили през годините:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

5. Купуването на бански е цяла одисея.

Добрата новина е, че за разлика от дънките, банският се намира по-лесно. Да живеят половинките (горните и долнище), които можеш да комбинираш както ти се иска! Бюст за размер А и дупе за размер L? Никакъв проблем! Виж, ако искаш да си купиш модел от актуалните цели бански... а, не, по-добре да си останеш с половинки.

6. Хората говорят за (дупе)даденостите ти.

В зависимост от характера ти, можеш да им обръщаш внимание или не. В Cosmo обичаме да казваме, че най-важното е жените да се чувстват комфортно в телата си. Хорското мнение не е миродавно. Ако ти си щастлива, всички останали могат да си дуднат колкото искат за пухкавите дупета, гърди, корем и каквото там се сетят. Ти просто трябва да стоиш отстрани и тихичко да се подсмихваш.

7. Нервна си, когато гаджето ти каже „Ела, седни в мен“.

Така де, той не вижда ли размерите на дупето ти? Или пък иска да пробва дали можеш да го смачкаш? Луда работа!

►►► Удивителната история на жената със 178-сантиметров ханш

8. Домашните любимци използват дупето ти за възглавница.

То има перфектната височина, широчина и мекота, за да осигури сладки сънища на твоето коте/куче. Няма да лъжем, когато домашен любимец заеме поза за спане върху дупето ти, ситуацията си е само за снимка. Но бъди подготвена – кадърът ще предизвика доста коментари.

9. Викали са ти „Хей, маце“ и са ти подсвирквали десетки пъти по улицата.

Ще кажем само едно. Никое момиче не се облича сутрин с мисълта: „О, нямам търпение някой загорял чичко да ми подсвирне, докато разхождам готиното си дупе по улицата“. Подобни изцепки не само не са приятни, но и са обидни.

10. Забрави за карането на колело.

Кой е измислил тези миниатюрни седалки за велосипед, Хитлер? Не очаквай да ти е удобно, особено при по-дълги часове колоездене. По-скоро очаквай да се чувстваш, все едно са те сложили на машина за мъчения.

11. Винаги се надяваш момчето, което харесваш да си пада по големи дупета.

Ако ти се падне такъв мъжки екземпляр, забавленията ще са ви гарантирани!