11 неща, които да знаеш за неговите топки

Тъкмо ще ти дойдат още хубави идеи какво може и какво да не правиш със семейните бижута (неговите топки)!

 
 

Дори и най-опитната жена понякога се хваща, че си мисли: би било много яко макар и само за минута да се окажа в мъжко тяло и най-накрая да разбера какво е да си замесен от друго тесто.

Тогава не би се питала такива глупави въпроси... А и на попитаните мъже нямаше да им се налага да увъртат, отговаряйки на тях!

Галерия: Какво предизвиква у него ярост по зодии

Виж всички снимки

И топките ли могат да се уголемяват като пениса?

Не съм сигурен какво точно имаш предвид? Да, те могат да променят размера си по време на секс, то това няма връзка с ерекцията. А ако говориш за периода на полово съзряване, то да, и топките, и пенисът започват да растат сравнително по едно и също време. Просто пенисът минава през повече промени.

Съществува ли такъв комплекс относно размера на топките, както относно размера на члена?

Не, момчетата не се вълнуват толкова за топките си. Най-вероятно защото не живеем с мисълта за това дали можем да задоволим жената с тях. Разбираемо е, ако са аномално малки, това рефлексира върху детето. Ако го гугълнете, ще откриете форуми, в които мъже се питат помежду си или се консултират с лекари, дали всичко е наред с долните им приятели.

ВИЖ ТУК, 10 факта за „Виагра“-та, които ще те шокират

Вярно ли е, че ако известно време не онанираш, то може да се събере по-голямо количество сперма и това е яко?

Ако известно време се въздържаш, след това наистина можеш да получиш по-интензивен оргазъм. Но организмът има нужда редовно да се отървава от спермата. Тя не бива да се застоява. Ако не го правиш сам или с партньорката си, топките ти сами ще си организират гореща разпродажба на семе – нощна полюция.

Случва ли се едната ви топка да е малко по-голяма от другата, както са нашите гърди?

Какво е да те ритнат „където не трябва”?

Наистина е ужасно. Там има множество рецептори за болка и никаква защита: нито мазнини, нито мускули, които да смекчат удара. Освен това нервите водят до коремната кухина, гръбнака и дупето (затова ако се случи нещо такова, то мъжете ги боли и стомахът). Така че това е най-силната болка, която можеш да си представиш, която освен това минава и към корема. Казват, че е съпоставима с родилните болки (само дето не продължава толкова дълго).

Да ги докосваш по време на секс е неповторимо усещане?

Не е чак толкова неповторимо и необходимо. И без него пак достигаме оргазъм, Но ако им отделиш малко внимание, няма да навреди.

Какво да прави момичето със „семейните бижута”?

В най-добрия случай използвай устата си. Просто ги вземи с устни и малко си поиграй с тях. Можеш и да ги масажираш с пръсти. Само не ги натискай и не ги „бий” като камбанки, или каквото още ти дойде наум.

А защо при всеки са толкова различни?

Тестисите, също като пениса, могат да реагират на множество раздразнители и например, да се прибират. Освен това, както и члена (или гърдите – за да ти е по-разбираемо), всички тестиси са уникално произведение на изкуството с неповторимата си форма и големина.

ВИЖ 7 уникални неща, които вагината ти прави!

Вярно ли е, че ако мъжът дълго време не може да свърши, то топките му ще посинеят и ще подпухнат?

Да посинеят ли? Няма да посинеят, но усещането за дискомфорт със сигурност ще се появи. Така че едва ли ще трябва да го спасяваш от сигурна смърт с помощта на неотложен минет... Но определено можеш да го дариш с облекчение.

Галерия: Кой филмов герой отива на твоята зодия

Виж всички снимки

Можете ли да ги прибирате/отпускате по ваше желание?

Това се случва автоматично в зависимост от температурата на въздуха, вълнението или възбудата.

Боли ли да тичаш или скачаш без бельо?

Но мога да кажа, че мъжът без панталони е длъжен да стои мирно и да се страхува да мръдне. Но всеки вид повтарящи се действия могат малко да раздразнят съответните части. Повечето мъже усещат тежест в коремната област, ако забравят да си сложат бельо преди да спортуват и им се наложи да скачат и да тичат. Доколко е търпимо можеш сама да прецениш, ако отидеш на фитнес без спортен сутиен.