11 извратени секс желания на клиенти на проститутки

Направо не е за вярване какви лудости възбуждат някои хора...

 
 

Някои дами от най-старата професия се оплакват, че работата им не е толкова опасна и трудна, но е и доволно скучна и еднообразна. Но понякога им се е налагало да се срещат с такива луди, с които няма как да скучаеш.

Виж всичките признания на проститутки за откачените секс желания на техните клиенти.

Галерия: Секс пози за мръснишки секс (18+)

Виж всички снимки

Пикаещият секс маниак полицай

"Имах клиент, който всеки път ме караше да върта въображаем волан в леглото и ме спираше и ме караше да духам (сещате се къде) за алкохолна проба. След това правехме секс и накрая той отиваше и се изпикаваше на някоя изтривалка на свой съсед и после ме молеше и аз това да правя."

Зъболекар-педикюрист

„Един човек ме сложи на масата, събу ме, изкара набор стоматологични инструменти и огледалца и електрическа четка за зъби и устрои стоматологичен преглед на стъпалата ми. За час. Провери за кариес, полира, почисти с конец и т.н. Аз бях длъжна да се държа така, сякаш той действително преглежда зъбите. Той също се съблече и после покани в стаята още "колежки", на които провери и зъбите. Аз действително си изкарах прекрасно времето, въпреки че това беше доста странно“.

Дойка и кърмаче

„Аз работех като жиголо. Имах клиентка около 50 годишна. Тази дама обичаше да ме гушка, седейки в люлеещ се стол и ме молеше да смуча гърдите й все едно ме кърми. В същото време ме галеше по косата“.

►►► ВИЖ ТУК, Kак да уважиш сексуалните му фетиши!

Още една кърмачка

„Аз самата съм била компаньонка и съм се замисляла да наема мъж-жиголо, просто за да ме прегърне. Би било толкова хубаво, ако някой голям и мускулест мъж ме прегърне и ме накара да се почувствам в безопасност и на топло, без очакване за секс. Също имам необичайни фантазии за това, как възрастен мъж смуче гърдата ми, все едно от нея тече вкусно мляко. И аз да го галя, знаейки че не съм длъжна да правя секс с него. Това така и не го направих, но си го представям, когато ми е нужно да се възбудя, за да доставя удоволствие на клиента“.

ВИЖ МЪЖКИТЕ СЕКС ФАНТАЗИИ ПО ЗОДИИ!

Галерия: Секси трик, за който мечтае - зодия Близнаци,...

Виж всички снимки

Галерия: Секси трик, за който мечтае - зодия Везни,...

Виж всички снимки

Галерия: Секси трик, за който мечтае - зодия Овен,...

Виж всички снимки

Проститутка замества самоубило се гадже

„Моята сегашна партньорка е работила в бранша и се запознахме покрай работата й на момиче на повикване. Аз бях нейния странен клиент. Учех в юридическия и наскоро бях загубил приятелката си, която се самоуби. Беше ми много трудно да се запозная с която и да е(заради липса на време и т.н), затова платих на проститутка, за да изиграе „среща“ с мен. Тя идваше, готвехме, гледахме телевизор, мачкахме чаршафите, спяхме заедно и въобще се държахме като обичайните мъж и жена, които се срещат през уикендите“

Така продължило половин година, после тя започнала да остава и вечерите, и всичките недели. Когато мъжът за пореден път се опитал да й плати, тя казала, че той и харесва и тя иска истински взаимоотношения. Той се съгласил.

„Минаха 7 години, с партньорката ми имаме собствена фирма, а тя преподава английски в училище. Никой не знае как сме се запознали и с какво се е занимавала преди това. Това е нашата малка мръсна тайна“

►►► ВИЖ всичко за Вкусът на спермата: да гълташ или не!

Потопи таблета във ваната

„Един човек ми плати за частно шоу и ме помоли да взема с мен във ваната един таблет , напълно да се потопя под водата и да стоя колкото мога. Аз издържах може би към 45 секунди и когато изпувах – той си тръгна. До сега не мога да разбера за какво му беше това“

Галерия: 5 пози от Кама Сутра, при които той...

Виж всички снимки

Закуска във вагината

„Един младеж всеки път на повикване ме молеше да чупи яйца над вагината ми, за да гледа как се стичат по срамните ми устни. След като счупеше поне 30 яйца започваше да трака с тигани и тенджери над главата ми... така и никога не разбрах за какво му беше това. Честно казано, никога не зазбелязах това да го възбъжда дори минимално“.

Учителят мръсник

„Учител от елитно училище ме помили да се облека като ученичка и да взема чувал от зебло и въже. Добре, че забрави да ми каже да взема и нож. Той живееше в близост до шосе, където не одавна намериха телата на няколко момичета и всички бяха нощни феи. Аз не можех да не мисля за това, но си казах че не може да е той. Щеше да е прекалено очевидно“.

►►►ВИЖ ТУК, Мръсните секс признания на 4 двойки порно актьори!

Спомен за цял живот от тройка

„Вчера вечерта ми се обади младеж и ме помоли да ги навестя с приятеля му, едновременно. Аз вежливо отказах. Не го правя с двама, защото трябва да отделям двойно внимание, да следя нито един от презервативите да не се изхлузи и т.н. Освен това, когато са двама е много по-лесно насилствено да те накарат да направиш нещо, което отказваш. И ето аз казах „не“ и този младеж почна да ме увещава и ето фразата, която най-много ми хареса: „Ние се опитваме да си създадем спомен за цял живот“. Само си представете, как те след години стоят в старчески дом, поглеждат се един-друг и казват „Ей, братче, а помниш ли как ние двамата обработвахме тази девойка?“ Да брат, Ех какви времена бяха“

Момче за поръчки

„Моят най-странен клиент искаше ежеседмично да му пиша списъци с продукти и задачи, които той е задължен да изпълни и го молех да прави неща по къщата. Това беше млад човек – около 25, действително много привлекателен. Той разказваше, че е останал сам, когато годеницата му заминала да учи в Белгия и сега са в разрив в отношенията си. Обикновено, тя му оставяла такива списъци, за да го помоли да направи нещо, а сега била много заета. И ето всяка седмица аз ходих при него, пиехме кафе, той се отчиташе как е изпълнил поръчките ми, получаваше нов списък и му пожелавах успешен ден. Това беше отчасти мило, отчасти- невероятно тъжно“.

►►► ВИЖ още 10 извратени секс фетиша, които не са за вярване!

Двойна игра  с члена

„Няколко пъти ме наемаше млада двойка съпрузи, която искаше да галя члена на мъжа докато е вътре в жена си. Т.е. той влизаше в нея, аз протягах длан и всъщност, едновременно галех и него и нея. Това е всичко което искаха от мен“.