10 универсални истини за загубата на девствеността

Виж какво трбява да знаеш!

 

10 универсални истини за загубата на девствеността!

Както твърде рано, така и твърде късно отнетата девственост може да бъде причина за сексуални проблеми на по-късен етап от живота.

Колкото по-рано започне половият живот, толкова по-голям е рискът да не се използват предпазни средства и да се заразят с полово-преносима болест.

Дългото въздържание обаче може да бъде причина за сериозни смущения в половия живот както сред жените, така и сред мъжете. Секс терапевтите са стигнали до извода, че отлагането на половия живот може да доведе до промени в личностен план и социалния живот.
Според техни изследвания, за ранно се смята начало на контактите на около 14, а за късно след 22 годишна възраст.

Виж какво трбява да знаеш!

  1. Не е върховен романтичен момент. Освен ако трескавото опипване на нечия задна седалка не е твоята идея за романтика.

  1. Не определя сексуалния ти живот оттук нататък. Вероятно ще го запомниш като „Ух, той се кикотеше, а аз предпочитах да гледам телевизия.“

 

  1. Не очаквай оргазъм. Ако получиш още от първия път, значи си голяма късметлийка. Трудно е да получиш оргазъм от притеснено момче, което не е съвсем сигурно какво прави и къде е клиторът ти.

 

  1. Нито ще станеш по-умна, нито по-зряла, веднага след като загубиш девствеността си. Може да се чувстваш малко по-отракана, но не очаквай велики просветления за живота, вселената и всичко останало.

 

  1. Разказването на приятелките, че си го направила, е доста по-приятно от самото правене. Защото можеш да им кажеш, че Пешо е бил твърд, голям и силен и не е свършил за 30 секунди, върху пъпа ти, а теб изобщо не те е било страх и е било велико.

 

  1. Всъщност, на никой не му пука за чуждата девственост. Всички просто обичат секса.

 

  1. Нито боли толкова, нито кървиш толкова. Вероятно си загубила девствеността си, докато си карала колело на 11 години.

 

  1. Научаваш някои неща за тялото си, но можеш да ги научиш и мастурбирайки. Ако искаш да си подготвена, пробвай първо сама.

 

  1. Няма удобен момент да разбереш, че понякога пръцкаш през вагината. Няма.

 

  1. Сексът само става по-хубав. На никой не му е чак толкова хубаво първия път.