10 топ гримьора, които да следваш в Instagram

Те гримират знаменитости от ранга на Джиджи Хадид, Емили Ратайковски и Риана, така че със сигурност има какво да научиш от тях.

 
 

Те гримират знаменитости от ранга на Джиджи Хадид, Емили Ратайковски и Риана, така че със сигурност има какво да научиш от тях.

Запознай се с нашия елитен списък и не пропускай да ги последваш в социалната мрежа, за да кажеш „чао“ на скучния външен вид.

1. Хънг Ванго (@hungvanngo)

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Повярвай ни, Ванго е кралят на грима. Няма как да е иначе, щом има в списъка си със звездни клиенти Джиджи и Бела Хадид, Селена Гомес и Кейти Пери. Всяка визия, която той създава е различна и спираща дъха.

2. Сър Джон (@sirjohnofficial)

И друг път сме споменавали неповторимия Сър Джон, иначе казано творецът зад ненадминатите грим визии на Бионсе. Неговият профил е пълен със снимки на знаменитости и кадри за случващото се зад кулисите в света на красотата.

Невероятните грим визии на Бионсе през годините (виж в галерията долу):

Галерия: Грим визии на Бионсе, за които мечтаем

Виж всички снимки

3. Марио Дедиванович (@makeupbymario)

Той е магьосникът, отговорен за грима на Ким Кардашиян. Не, той не я гримира от време на време. Той е създал всичките и иконични визии, от контурирания овал на лицето, до така известния „грим без грима“.

4. Лиса Елдридж (@lisaeldridgemakeup)

Това е гримьорката, към която трябва да се обърнеш за вдъхновение, ако искаш свежа и непринудена визия. Направи си услуга и натисни „Follow” още сега.

►►► Грим-урок: как да носиш сенки за очи в ярки цветове

5. Пат Макграт (@patmcgrathreal)

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) on

Ако си фенка на грима, създаден специално за модните подиуми, много добре знаеш коя е прословутата Пат Макграт. Истинска икона в света на красотата, тя създава някои от най-авангардните визии, които сме чиждали.

6. Патрик Та (@patrickta)

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on

Влюбени сме в творенията на звездния гримьор, който създава вълшебства върху лицата на Емили Ратайковски, Хейли Болдуин и Шанина Шейк.

►►► 6 сериозни грим грешки - разрешени

7. Хруш Акемян (@StyledByHrush)

A post shared by Hrush Achemyan (@styledbyhrush) on

Една от гримьорките в разкрасяващия екип на Ким Кардашиян, Акемян е звезда сама по себе си, както и свое собствено рекламно лице (само виж тези скули).

Виж сестрите Кардашиян с грим и без (снимки долу):

Галерия: Сестрите от клана Кардашиян без и с грим

Виж всички снимки

8. Виолет (@violette_fr)

A post shared by Violette (@violette_fr) on

Ако се нуждаеш от вдъхновения ала „френски шик“, това е мястото за теб. Нейното набито око за цветовете и невиждани грим умения превръщат Instagram профила й в любимо местенце за бюти маниачките.

9. Присила Оно (@priscillaono)

A post shared by Priscilla Ono (@priscillaono) on

Не пропускай да последваш любимката на Риана, Присила Оно. Не само ще се наслаждаваш непрекъснато на нови грим творения, но ще си и сред първите, които научават за попълнения в грим линията на Рири, Fenty Beauty.

10. Кейти Джейн Хю (@katiejanehughes)

Тя умее да си играе с цветове и текстури с такава лекота, сякаш рисува нов шедьовър за световната художествена класика. Снимката, която прилагаме тук е само един от примерите как Кейти използва ежеднвени грим цветове, превръщайки ги в нещо необикновено.