10 свежи идеи за секстинг

Свършиха ли ти идеите за съблазняване от разстояние?

 
 

Свършиха ли ти идеите за съблазняване от разстояние?

Ако социалната изолация ви е хванала на различни места и в момента ти и половинката лежите сами в леглата си в двата края на града, страната или света, тогава секстингът ще ви спаси. И не само вас – секстингът ще спаси света! И ако вече се чувстваш поизчерпана – ето няколко идеи от нас.

Най-страстните зодиакални двойки, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-страстните зодиакални двойки

Виж всички снимки

►►► 7 стъпки към по-добрия секс

„Липсват ми устните ти по врата ми...“ Изпрати му снимка на някой ваш спомен. Дай му възможност да си поиграе с въображението си и да ти разкаже какво си е представил след като е получил съобщението ти.

„Кожата ми настръхва, когато си помисля за момента, в който ще ме прегърнеш и…“ Чувствай се свободна да споменеш различни части от тялото си и как те биха се развълнували от бъдещата ви среща.

„Нямам търпение да дойде моментът, в който ще ме стоплиш.“ Ти си нежна и в същото време много страстна… в теб има копнеж и обещание… предай му тези емоции в съобщението.

„Когато се видим отново кое ще е първото място, на което ще ме целунеш?“ Говорете си за бъдещата ви среща след изолацията – това ще ви помогне да преминете по-лесно през нея.

„Искам да си поръчам секс играчка. Ще ми помогнеш ли в избора?“ Това е чудесен начин да го побъркаш. От друга страна, ще разбереш какви са предпочитанията му, а и е много удобен момент да му покажеш какво харесваш.

Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките, виж в галерията по-долу:

Галерия: Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките

Виж всички снимки

►►► Секс по време на пандемия

„Изпрати ми гласово съобщение. Играя си със себе си и гласът ти ще ми помогне да свърша по-бързо.“ Добре, признаваме! Малко е дръзко, но няма да повярваш до какви резултати ще доведе, ако използваш този тип поведение и език.

„Чуваш ли звуците, които издавам докато…“ Да, не му спестявай края на изречението (напиши му, че мастурбираш!) Не можеш да си представиш това колко ще го възбуди. А защо направо да не му изпратиш гласово съобщение?!

„Коя актриса ти се струва най-секси? Изпрати ми нейна снимка.“ В същото време ще провериш дали вкусовете ви съвпадат, а в отговор винаги можеш да изпратиш снимка на най-секси актьорът според твоите виждания (така ще имаш възможност да се поровиш за секси мъжки тела).

„Сънувах те… правихме секс.“ Не забравяй да му разкажеш всеки един детайл и да опишеш подробно какво се е случило в съня ти.

„Цялата съм мокра… отивам да си взема душ. Днес тренирах много, а може и да не е точно от това?“