8 проблема на хората, увлечени от астрология

Ти си Телец, той Дева, тогава защо не се получава?!

 
 

Опитваш се да обясниш на приятелките си, че планетите невинаги са разположени по най-благоприятния начин и трябва да бъдат по-предпазливи, но те не те слушат… Е, тогава да не търсят причина, когато на едната й се развали колата, а другата си счупи нокът. Ти все пак опита да ги предупредиш!

Сега, разбира се, планетите са добре подредени и няма опасност от такива неблагополучия, но ние сме сигурни, че често ти се случва, когато стане дума за астрология, нумерология и т.н. да срещаш неразбиране от тяхна страна (и о, да, онова дразнещо извъртане на очи...) Е, спокойно, ние сме тук за теб!

Хороскоп на магическите способности на зодиите, виж в галерията по-долу:

Галерия: Хороскоп на магическите способности на зодиите

Виж всички снимки

►►► Открий твоето число и надникни в бъдещето

Ето ги и осемте проблема, които разбират само хората, увлечени (и разбиращи) от астрология:

№ 1: Запознаваш се с някогото и се заговаряте на тема астрология... още в първите минути събеседникът ти твърдо заявява, че мрази твоя знак (без да знае, че ти си точно тази зодия). О, има проблем със Скорпиона? Да, добре сега наистина ще има проблем със Скорпион! (Шегуваме се, все пак Скорпионите са тоооолкова дружелюбни, нали?!)

№ 2: Повечето хора те смятат за странна, защото харесваш и се интересуваш от астрология. Идеята, че имаш дарбата да запаметяваш много дати, знаци и характеристики за тях те прави „глупава“ – всъщност това е глупаво!

via GIPHY

№ 3: Дразнят те хората, които избирателно харесват астрологията (само когато им е изгодно). Наистина ли?! Все пак не са съгласни с нещата, които са истина, но не им изнася... Хм, защо ли?!

№ 4: Не можеш да приемеш хората, които дори не знаят собствения си зодиакален знак... Това не е нормално, нали?! Но за щастие ти и твоята неограничена астро мъдрост можете да промените това, веднага щом разбереш дата на раждане. Накратко – ти си герой със свръхсили.

via GIPHY

№ 5: Дразниш се, когато се опитат да те изпитват (разбираемо!) – "познай зодиакалния ми знак"… Хм. Да видииим. Всезнайко, нахакан, мисли си, че като те пита това ще те накара да изглеждаш глупаво… Везни, нали?

№ 6: Когато излизаш с някого, с когото знаците ви са напълно съвместими, но нещата не потръгват съвсем, всичко в теб крещи – „Защо?“ Но звездите потвърждават, че сте сродни души! (Ехооо, звезди! Нещо да кажете по въпроса?!)

via GIPHY

№ 7: Побъркваш ли се, когато хората се държат така, сякаш техният знак е единствен във Вселената?! Не ни отговаряй, знаем! Права си, има още дванадесет знака… Това е всичко!

№ 8: Не обичаш хората, които не знаят кога са родени. Нормално! Как ще разбереш, че сте създадени да бъдете приятели и/или да имате най-романтичната връзка на света, ако не знаеш кога е роден?