10 признака, по които ще познаеш, че е зле в леглото

10 признака, по които ще познаеш, че е зле в леглото още преди първата целувка.

 
 

10 признака, по които ще познаеш, че е зле в леглото още преди първата целувка.​

Не е нужно да си легнеш с мъж, за да разбереш, че не го бива в леглото. Cosmo знае няколко признака, които ще ти помогнат да го разконспирираш предварително. Няма нужда да ни благодариш!

Как биха изглеждали Дисни принцовете, ако бяха истински мъже, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как биха изглеждали Дисни принцовете, ако бяха истински...

Виж всички снимки

►►► 10 неща, които да не жертваш в името на връзката си

1. Няма чувство за хумор

Не е задължително мъж със страхотно чувство за хумор да е неотразим любовник. Но ако няма чувство за хумор, със сигурност не е особено добър в леглото. Сексът в реалния живот не е точно това, което гледаме по филмите и неловките ситуации са често срещани. Ако мъжът няма чувство за хумор, още първият фал ще го извади извън релси.

2. Не те докосва

Добрият любовник започва сексуалната игра много преди да си легнете – той е наясно, че предвкусването на удоволствието е важна част от интимния живот и затова ще се опита да те „запали” предварително. На лошия любовник въобще не му хрумва, че трябва да докосва дамата преди да се стигне до сваляне на дрехи. Затова следи ръцете му – ако не те докосва, не те прегръща, не те подхваща леко, не посяга да оправи кичур от косата ти – забрави! Той е пълно дърво!

3. Предразположен е към нарцисизъм

Ако мъжът не може да мине покрай огледало, без да се огледа, и ако всяко негово изречение започва с „Аз”, нещата не са добре – срещнала си нарцис. Самовлюбените мъже не са в състояние да мислят за удоволствието на жената, защото мислят единствено и само за себе си. Те възприемат сексуалния си партньор като средство за самозадоволяване и не смятат, че и другата страна трябва да изпита удоволствие.

4. Говори за похожденията си

Ако мъжът до теб започне да ти разказва за бивши гаджета и забивки, бягай. Опитният любовник знае, че основната ерогенна зона на жената е мозъкът и трябва да я съблазни именно чрез него. Добрият любовник няма нужда да се хвали с креватни подвизи, докато лошият, незнайно защо, решава, че точно това ще увеличи шансовете му. Допий си питието и му пожелай лека нощ.

via GIPHY

5. Той е груб

Не става въпрос за мъж, който е груб с теб, защото в тази ситуация нещата биха били ясни. Говорим за мъж, който е груб с всички, освен с теб – в отношението си към сервитьора, по време на телефонен разговор, в социалните мрежи и със случайно минаващи, които са го бутнали леко. Грубиянинът е агресор. Той все още не е проявил агресията си спрямо теб, защото не иска да те плаши. Не очаквай ласки от него в леглото. Ако пък си падаш по грубия секс и смяташ, че точно грубиянин би ти го дал, бъркаш. Тези мъже не правят секс, те блъскат около минута. И край!

6. Яде бързо и пие много

Този мъж е опериран от чувственост. Ценителите на добрата храна и напитки са хора, които знаят как да се насладят на това удоволствие. Останалите се тъпчат, за да си напълнят стомасите, и се наливат, за да се напият. По същия начин правят и секс  - за да свършат.

7. Непрекъснато хленчи

Или е женчо, или е мамино синче. Няма смисъл да се замисляш – и двата варианта са трагедия.

8. Прекалено категоричен е

„Както казвам, така ще стане!” – така действат моралните насилници и псевдомъжкарите. В първия случай е ясно, че няма да има добър секс, защото целта на мъжа е да те унижи и да получи удоволствие от това. Във втория случай „мачото” няма да прави това, което харесваш, защото той е мъжът и само той е важен. Пусни го да търси удоволствие другаде.

9. Алчен е

Най-добрите любовници са мъжете, които повече обичат да дават, отколкото да получават. Те приемат чуждата радост за своя и по същия начин действат в секса – гледат първо да доставят удоволствие на партньора, а после на себе си. Така че, ако проектогаджето ти гледа да има повече за него, вади червения картон още преди края на първото полувреме.

10. Сексист е

Кандидатът си прави нелепи шеги с жените? Не пропуска да изрази мнението си за мястото на жената? Кажи му "чао"! Сексистите не са добри любовници, защото те не приемат жената като човек. За тях тя е същество втора ръка, създадено единствено да служи на мъжа.

via GIPHY

► Умението да целува

Ако мъжът се целува така, все едно е скрил кюлче злато в устата си и го е страх да не му го откраднеш, със сигурност нещо не е съвсем наред. Но като цяло целувката не е показателна за уменията му в леглото. По-скоро е въпрос на лични предпочитания, как искаш да те целуват. Най-страхотният целувач може да е натрупал доста опит, но да е поизостанал с уменията на втора база.