10 причини приятелките от детството да са най-добрите

Те са били там, когато си била най-странното и объркано същество на света. Ето защо, те ще останат с теб завинаги.

 
 

Който и до ден днешен дружи с приятелката си от детската градина, с която заедно са събирали охлюви и са играли на народна топка, знае че има верен чoвек до себе си.

1. Те те разбират най-добре, защото са били до теб, когато си пораствала.

Онзи момент, когато повръщаше в банята на родителите си, след първия ти шот текила? Или когато избяга от класното по математика (случи се само веднъж, честна дума!). Твоята най-добра приятелка беше там и държеше косата ти. Беше с теб по време на бягството и после при личната лекарка, за да си вземете заедно извинителни бележки. И беше до теб, защото отлично знае, че не държиш на алкохол и не знаеш как се решават матрици.

Галерия: Татуировки на най-добри приятели

Виж всички снимки

2. Били сте „странни птици“ по едно и също време.

Като погледнеш назад, това беше един ужасен период. Гърдите ти растат и не знаеш какъв сутиен да ти вземеш, момчетата те зарязват без да кажат и дума, пъпките никнат една след друга... но до себе си имаше приятелка, която минаваше през същите унижения и това правеше пътуването ви много по-леко.

3. Спомените ви от гимназията са супер смешни, особено когато си ги разказвате пийнали.

Дайте на мен и трите ми приятелки от училище бутилка вино и ще разберете защо онзи път, когато ми писаха двойка по математика е то-о-олкова забавен.

►►► Виж тук 17 знака, че с приятелката ти сте сродни души!

4. Няма значение, ако не можете да си говорите цяла нощ.

Семестърът в университета е пълен провал, но знаеш, че когато се обадиш ненадейно на приятелката си от детинство, само за да й се оплачеш за 10 минути, тя ще вдигне и ще те изслуша. Няма да те обвинява, че едва ли не си я използвала, за да си излееш болката и нямаш време за празни приказки. Тя те познава добре и знае, че следващия път ти ще си от другата страна на телефона, изслушвайки внимателно нейните тревоги.

5. Те са били до теб, когато останалите са се държали като пълни г**ове.

В един момент или друг, ти си имала безпощаден враг в гимназията, чиято единствена цел е била да вгорчи живота ти на макс. Но твоята приятелка отново е била до теб, за да бърше сълзите ти и да те окуражава. Няма по-сладко нещо за душата от това да осъзнаеш, че колкото и лоши хора да има на този свят, съществуват и прекрасни същества. И вторите са тези, които имат значение.

6. Те са перфектни за моментите, когато искаш да избягаш от реалността.

Фактът, че вече не сте толкова близки физически, защото учите в различни университети, градове и дори държави, например, не е толкова фатален. Когато всичко около теб пропада, никак не е лошо да имаш някого, който като външен човек да ти даде различна перспектива за случващото се. Освен това, със старата си приятелка можете да си говорите за това как се кефиш да разглеждаш Фейсбук профила на гаджето ти от 8-и клас и да се смеете за това половин час. А това със сигурност ще те накара да забравиш за сегашните си неволи.

Галерия: Брутални снимки на студенти от техния живот в...

Виж всички снимки

7. Можеш да ги попиташ нещо, което не би попитала никого друг на света.

Като например „Странно ли е, че още съм влюбена в гореописаното бившо гадже?“.

8. Стигнала си до момент в живота си, когато наистина знаеш кой ще остане с теб до края.

Приятелите ти от гимназията може да изчезват постепенно, но истинските взаимоотношения между теб и момичето, с което сте неразделни от 6-годишна възраст ще оцелеят.

►►► Виж тук 3 начина да бъдеш перфектна приятелка!

9. Най-добрите ви истории са от времето, когато сте били всички заедно.

Не че историите ти от колежа не са епични, но нищо не може да се сравнява с онзи случай, когато хвърляхте фалшиви сополи по вратата на онази гаднярка от „В“ клас, която ти отмъкна гаджето. Твоята приятелка не се страхува от нищо!

10. Вие сте виновни, че в любимото ви кафене свършва кафето, когато излезете да се видите.

След като не сте се виждали цял семестър и двете се съберете на едно място, за да пиете кафе и да клюкарите, минава толкова много време, че кафето просто свършва. Май е време да посетите някое друго заведение и да се заемете с онази бутилка вино най-накрая!