10 правила на лошото момиче (в спалнята)

Така, кой беше лошо момиче днес вечерта?

 
 

Така, кой беше лошо момиче днес вечерта?

Или може би лошо момче? Пляскането (или „спанкинг” на английски) е един от елементите на БДСМ, който могат да изпробват дори и онези, които са далеч от Темата. Но за да доставя удоволствие и на двамата участници, трябва да се придържате към тези правила.

Галерия: Как да го възбудиш според месеца му на...

Виж всички снимки

За тези, които съвсем не са в час: спанкингът представлява обикновени пляскания с ръка. При правилен подход могат да предизвикат бурна възбуда – прекрасно допълват сексуалния ви арсенал.

1. Измисли стоп дума. Дори при тази „невинна” игра трябва да има начин, с който „подчиненият” да може да я спре. По-добре не си присвоявай видяната в „50 нюанса сиво” дума „красив”, а измисли нещо оригинално, което няма да произнесеш без да искаш. Например „дезоксирибонуклеинов”. Е, да, думата, естествено, трябва да е кратка, разбираема и неочаквана. Например „папагал”. Освен ако пернатият посетител не влети рязко в стаята ви, едва ли ще го кажеш без да искаш.

2. Настани се или легни удобно. Най-добрата поза за напляскване е на коляното. Тя е достатъчно открита и много интимна, защото този, когото го пласкат, със сигурност ще му е неловко. Но това е част от играта! Та ето и няколко варианта как да застанете за спанкинг:

- „Доминантът” застава на едно коляно, сякаш ще прави предложение, а „подчиненият” ляга на коляното му. По този начин дупето е повдигнато и е удобно за доминанта. Тази поза има един минус – на подчинения му се налага да лежи по корем на малка повърхност, така че трябва да се намести.

- Доминантът сяда на края на леглото или на стола, а подчиненият ляга на двете му колена. Така се осигурява по-голяма площ за подчинения. Той може свободно да си отпусне ръцете и краката или да ги качи на леглото.

- Доминантът стои прав, а подчиненият лежи на леглото или на стол пред него. Не е най-удобната поза за доминанта, но пък на подчинения му е най-комфортно.

►►►ВИЖ ТУК: Садо-мазо аксесоари в офиса на Cosmo!

3. Махни си всички пръстени и гривни. Всичко, което може да одраска или направи синки върху кожата. Помни, че тези травми не влизат в напляскването.

4. Разгрей хубаво дупето на „жертвата”. Да, ако веднага започнеш да награждаваш подчинения с плесници, особено ако не го практикувате често, това ще предизвика само негативна реакция. Вместо това е добре да направиш един хубавичък масаж на дупето на подчинения, докато придобие характерния розов цвят: трий го и леко го пощипвай.

5. Следи реакцията. Следи внимателно как твоят подчинен реагира на ударите: дали му харесва, или не. Ако той (или тя) скимти или се киска, можеш леко да усилиш натиска. Ако се върти и потрепва, е нормално, макар че е по-добре подчиненият да е добре фиксиран, за да не пречи ударите да попадат там, където трябва. Главното е да си сигурна, че подчиненият помни стоп думата.

6. Бий на правилното място. Трябва да пляскаш по долната част на дупето. Можеш да закачаш и бедрата, но нагоре – там, където са бъбреците, по-добре недей. Разбира се, няма да ѝ направиш травми с ръка, но вече ще е прекалено, повярвай ми.

7. Не си „залепвай” ръката. Доста разпространена грешка, която интересно защо най-вече мъжете допускат. Те удрят и оставят ръката си сякаш „залепена” за дупето. По-добре не прави така. Ръката трябва да се движи по траекторията „удар – отскок”, все едно биеш с камшик.

8. Редувай „камшика” с „меденки”. Не е задължително да пляскаш през цялото време – дай малко време на подчинения си да си почине и да си вземе дъх. Направи пет удара, след това погали и помасажирай дупето, можеш дори да проникнеш с пръсти в него...

►►►ВИЖ ТУК: 11 секс игри за още повече страст в спалнята!

9. Дръж четка за коса под ръка. Пляскането е болезнено не само за подчинения. Ако нямаш тренинг много лесно можеш да си набиеш ръката. Така че за да не прекъсвате в момент, когато подчиненият тъкмо се е разгорещил, а ти вече не издържаш (или той не издържа), просто вземи четка за коса, обърни я със зъбците нагоре (това вече свършва много жестоко) и продължавай.

10. Не мълчи. „Мълчанието е злато”, но не и в този случай. Възбудата само може да се засили от мръсни разговори: доминантът може да похвали подчинения за търпеливостта или, напротив – да напомни на подчинения за какви прегрешения е наказван. Може в този момент да проведете и диалог, но по-добре доминантът да не изисква разгърнати отговори. Например: „Нали няма повече да правиш така? Сега разбра всичко, нали?”