10 показателни знака, че той е психопат

Виж от какво да се предпазиш, ако забележип, че той има психо отклонения!

 
 

Той изобщо не е това, което изглежда: не е непризнат гений, не е загадъчен мъж и не е омагьосан принц. Той е психопат. Истински. И ако видиш у него няколко от изброените по-долу черти, бягай, докато е време.

Той е лошо момче и се гордее с това

С удоволствие ти разказва как е тормозил половината училище и е биел по-малките деца? Гордее се как им е взимал джобните пари? Любовните истории от младежките му години са истински трилъри и жертвите са винаги момичета? Това не са грешки на младостта. Това е истинската натура на психопата, но още не се е научил да я прикрива. Не само това, а и нищо не се е променило – той е садист, а не свестен човек. Методите може да са се променили, но не и същността му.

Галерия: По какви мъже си падаш в зависимост от...

Виж всички снимки

Не съчувства на никого за нищо

Психопатите не са способни на емпатия и чувствата към другите хора не съществуват. Психопатът може преспокойно да гледа клипове как Ислямска държава обезглавява хора и да си хапва сандвич. Не реагира при новините за ужасна катастрофа. Не тъгува за смъртта на близки хора и не си прави труда да крие истинските си чувства под маската на корав мъж. Той просто няма чувства. Той съчувства само на себе си, а другите дори не са хора.

►►► 7 твои черти, които привличат психо мъже

Той е нещастна жертва

Психопатите обичат да се оплакват, че всички ги обиждат и са обградени от врагове. Всички им мислят злото, подливат им вода, лъжат ги, използват ги и никой не ги разбира и цени. А той е прекрасен човек и велик герой, който прави само добрини. Ако не се съгласиш с това, веднага се превръщаш в негов враг – не го цениш и обичаш, а само го използваш. Как не те е срам! Обикновено спектакълът се играе толкова майсторски, че ти самата започваш да му вярваш.

Той винаги е прав

Психопатът е уверен в собствената си непогрешимост. Никога не поема отговорност за постъпките си и не признава грешките си. Вместо това, обвинява всички други и се изкарва жертва. Единственият случай, когато ще признае вина, е защото ти си го накарала да сгреши. Ти си жестока и несправедлива и затова той е сбъркал.

Галерия: Какво предизвиква у него ярост по зодии

Виж всички снимки

Той е пристрастен към адреналина

Психопатът изпитва постоянна необходимост да е физически възбуден. Емоционалната му сфера е бедна и трябва постоянно да бъде стимулиран. Но обикновено това не е екстремен спорт, а алкохол, секс, рисково поведение или скандали.

Женил се е няколко пъти

Психопатите, както вече ни е ясно, не умеят да обичат, но много лесно се увличат. Освен това си падат по грандиозните жестове. Може да ти предложи брак още на първата среща. Но психопатът се жени не защото е влюбен, а защото обича да е в центъра на вниманието и да се вживява в ролята на прекрасен принц и младоженец. И го прави отново и отново. Така че ако новият ти приятел вече се е женил три пъти, внимавай.

►►►Защо мъжете не разбират жените!

Той е паразит

Психопатът с удоволствие ще ти висне на врата и без угризения ще живее от твоите пари. Може да се възползва и от парите на близки роднини или бизнес партньор. Той не умее да дава, а само да взима.

Галерия: Хороскоп на желаниятa: за какво мечтаят мъжете от...

Виж всички снимки

Той е манипулатор

Всички психопати са тънки манипулатори и жертвите им дълго време не разбират какво става и обвиняват себе си.

Винаги удря по болното място

Психопатите са не само манипулатори, но и добри актьори. Те умеят да се преструват на искрени и обичливи хора, които са готови да изслушат всичките ти проблеми. Те те слушат внимателно и запомнят всичко, а когато дойде моментът, те удрят по най-болното място.

Той е лъжец

Психопатите лъжат винаги, по всякакъв повод и това не могат да го скрият. Просто ако не лъжат, не се чувстват комфортно. Така че, ако редовно хващащ любимия в лъжи, внимавай!