10 (нови) снимки на бременната Блейк Лайвли

Звездната майка е бременна за четвърти път и зарадва феновете си с много лични снимки.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Миналата седмица холивудската звезда Блейк Лайвли обяви четвъртата си бременност по типичния за семейството начин. Актрисата се появи на червения килим на годишната среща на Forbes Power Women's Summit, демонстрирайки силно изразено закръглено коремче в къса искряща рокля. Това ще бъде четвъртото дете за нея и съпруга й Райън Рейнолдс.

Двойката вече има три дъщери и изглежда, че сега всички залози са направени за раждането на момче. Ще се сбъдне ли желанието на двойката?

Междувременно известното семейство е в "чакане на чудо" Блейк реши да сподели няколко лични снимки с растящо коремче. В профилите си в социалните мрежи тя публикува десет снимки наведнъж: без филтри, без грим, без никакви притеснения и пози. Както Лайвли призна, след официалното обявяване на бременността си, тя "изпитва огромно облекчение".

Освен това от Instagram профила си актрисата от Gossip Girl се обърна към всички папараци с „молба“: "Ето снимки, на които съм бременна в реалния живот, така че 11-те момчета, чакащи пред дома ми за наблюдение, моля ви, оставете ме намира. Плашите мен и децата ми. Благодаря на всички останали за цялата любов и уважение и че продължавате да прекратявате следенето на акаунти и публикации, които споделят снимки на деца. Имате цялата власт срещу тях. И благодаря на медиите, които имат политика „Без деца“. Вие всички правите разликата. Изпращам ви много любов!"

Галерия: Най-стилните визии на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс...

Виж всички снимки