10 неща, които той иска да те пита на първата среща

Той си умира ти зададе няколко неудобни въпроса, но никога няма да го направи, защото го е срам.

 
 

Първите срещи са като важна презентация, на която всеки от двама ви представя своето най-добро „аз“.

Ето защо, истинските и твърде директни въпроси не са за предпочитане. Това се отнася и за всяка тема, която е прекалено сериозна за разискване дори през първите няколко месеца от връзката. („Колко деца искаш да имаш?“, например.)

Галерия: Как да се облечеш за първа среща според...

Виж всички снимки

Но определено има и въпроси, които мъжете си умират да зададат при първото си излизане с теб, стига да не бяха сигурни, че ще ги отрежеш на секундата, след като го направят. Виж какво той наистина си мисли да те пита.

1. Какво представлява семейството ти? Наистина?

Това е тема, която обикновено се разисква малко по-напред във връзката, но ако той наистина узнае отговора сега, това би му спестило доста чудене и нерви. Все пак, роднините ти са хора, с които той може да се наложи да контактува до края на живота си (ако се ожените). Дали имаш родител, който се подиграва на кариерата ти? Или „черна овца“ в семейството? Дали ти не си „черната овца“?

►►► Виж тук 6 неща, които мъжете искат на първа среща (не в списъка им не видяхме секс)!

2. Защо всъщност реши да излезеш с мен?

Дали не си склонна да излезеш с всеки, който те покани на среща? Дали не си почувствала съжаление към него и затова да си приела да пиете кафе? Смяташ ли, че е секси? Би било приятно да узнае какви точно са подбудите ти да излезеш с него.

3. Имаш ли някакви ужасни приятели?

Отговорът на този въпрос едва ли ще има сериозни последствия върху развитието на взаимоотношенията ви, но би било интересно да разбере какви са приятелите ти. Понякога страхотните хора имат някои наистина отвратителни приятели. Поне ако знае предварително, той може да измисли защитна стратегия за справяне с тях.

Галерия: Какво възбужда всяка зодия

Виж всички снимки

4. Ще се целунем ли тази вечер?

Добре де, това е твърде учтив въпрос. Истинският би бил „Ще правим ли секс довечера?“. Ако му кажеш истината директно в очите, той няма да бъде толкова нервен през останалата част от срещата. Може би.

5. Планираш ли да полудееш в близките няколко месеца?

Някои хора твърдят, че са „супер спокойни“, докато не започнат да изпадат истерия всеки път, когато не отговориш на съобщенията им веднага. Или полудяват и почват да проверяват какво правиш в 5 сутринта „просто така“. Той супер много би се зарадвал да разбере дали ти си един от тези хора.

6. Колко от бившите ти гаджета си зарязала?

Отговорът на този въпрос може сериозно да го притесни. Ако ти си късала с всички мъже в живота ти, вариантите са два: или имаш ужасен вкус и го осъзнаваш на по-късен етап от връзката, или мъжете ти омръзват твърде бързо. Дали точно той ще бъде човекът, който ще прекъсне порочния кръг и ще те накара да се обвържеш завинаги? Сигурно не. Може би той би бил склонен да се опита, но за него е важно да знае предварително как стоят нещата.

►►► Виж тук 4 фатални грешки, които допускаш на първа среща

7. Оглеждаш се за сериозна връзка или просто търсиш забавление?

Тази информация е от първостепенно значение. Той може да прояви по-голям интерес към теб, когато смята, че ти това искаш. След като го направи обаче, ти се плашиш, защото си искала само секс. А той също е искал само секс през цялото време. За него е важно да знае колко трябва да задълбочи контакта си с теб, за да не се получават подобни бъркотии.

8. Какъв е сексуалният ти апетит?

Сексът винаги е горещ и интензивен през първите няколко месеца. След това, нещата започват лека-полека да се успокояват. Какво ще стане, ако не сте сексуално съвместими? Ами ако той иска да прави секс много по-често (или по-рядко) от теб? Това е сериозен препъни камък за една връзка. Колко по-готино би било той да ти зададе въпроса директно, без ти да го помислиш за грубиянин и перверзник.

9. Преди колко време приключи последната ти връзка?

Ако си скъсала с дългогодишния си приятел вчера, той вероятно ще ти се извини и ще се опита да избяга през прозореца на тоалетната. Няма как да го виниш за реакцията.

10. Още ли си влюбена в бившия си?

Просто му кажи любезно, че той е просто заместител, с когото ще правиш секс няколко пъти, в опити да забравиш бившото си гадже. След което ще се събереш отново с въпросното гадже.