10 неща, които не знаеш за бижутата на Меган Маркъл

Обиците за нея са от изключително значение!

 

Обиците за нея са от изключително значение!

Новата херцогиня на Съсекс има богата колекция от пръстени, обици и гривни. Нейната склонност към минималистичните, семпли украшения от топло злато я поставят в противоречие с това, което нейните нови роднини често носят. В действителност са нужни доста детайлни снимки, за да се види това, което тя носи. Хората непрекъснато я срявняват с Кейт Мидълтън, която предпочита малко по-големи и цветни украшения, но на нас ни допада изчистения модерен стил на Меган, за която важи с пълна сила правилото "По-малкото е повече".

Виж защо стилът на Меган Маркъл е перфектен (снимки долу):

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

Ето основните елементи в минималистичната колекция на Меган Маркъл:

1. Годежният й пръстен е наполовината от размера на Кейт. 

Херцогинята на Кеймбридж, разбира се, получи сапфирения пръстен на принцеса Даяна през 2011 г., но принц Хари изненада своята избранница с пръстен, който има не по-малко сантиментално значение. Централният камък е от Ботсвана - мястото, което посещават заедно още в началото на връзката си. А двата допълнителни диаманта са от колекцията на майка му. Целият пръстен е около 6,5 карата. Централният скъпоценен камък в пръстена на Кейт е около 12 карата, а да не говорим и за останалите 14 диаманта! 

2. Нейният любим метал е жълто злато.

Принц Хари споделя в BBC, че е избрал жълтото злато за годежния пръстен на Меган, защото то й е любимо. Няколко пъти доказва това твърдение чрез избора си на бижута за публичните изяви. Тя носеше тази колекция от блестящи гривни на концерта по случай 92-рия рожден ден на Кралицата през април.

3. Едни от най-скъпите й бижута се появиха на Коледа.

Двойните диамантени обици са от Birks - канадски магазин, еквивалентен на Tiffany's. На тази марка бяха и обиците, които Меган носеше при обявяването на годежа с принц Хари.

►►►5 ценни трика за красота на Меган Маркъл

4. Тя харесва асиметрични обици.

Всеки беше прекалено зает да обсъжда палтото на Меган по време на визитата й в Кардифския замък през януари, за да забележи асиметричните й обици. На дясното ухо носеше обица с щифт на Zofia Day, а на лявото имаше обица с три звезди от жълто злато на Gabriela Artigas. Всъщност, и двата модела могат да бъдат закупени по отделно, вместо чифт. Това показва нейният различен поглед и индивидуалност, поднесена със стил!

5. Тя носи пръстен на палеца.

На официално събитие през април Меган Маркъл носеше тънки пръстени на почти всеки пръст, включително и на палеца. Този ход беше определен като "необичаен" за кралското семейство, но всъщност тя го е правила и по-рано при пътуване до Шотландия.

6. Тя комбинира различни пръстени на другите си пръсти.

Макар че не всеки може да си позволи композиция с многокаратови диаманти по ръцете си, този сет е вдъхновение за момичетата с по-малък бюджет! По време на посещение в Шотландия Меган носи пръстени на достъпни марки като Missoma и Catbird. 

►►►12 странни модни правила на кралското семейство

7. Тя вече беше носила сватбените си обици. 

"Нещо старо" в сватбения ден на Меган бяха чифт обици на Cartier, които направиха своя дебют само месец преди сватбата. Според бижутер дизайнът на колекцията "е модерна алегория на съблазняване, включваща хармонични, преплетени линии, които играят със светлина и сянка". 

8. Тя разделя целите сетове и ги носи поотделно.

Покрай целия блясък на тиарата на кралица Мери, лесно можеш да пропуснеш ослепителната гривна, която Меган носеше на дясната си китка. Това произведение на изкуството на Cartie включваше 104 брилянтно изрязани диаманта и още 52 допълнителни. Все още можеш да си купиш такава на "скромната" сума от 155 000 долара. По-късно вечерта тя сложи чифт обици от същата колекция Reflection de Cartier на стойност 68 000 долара. 

9. Тя все пак следва някои традиции.

Сватбената халка на Меган е изработена от изключително рядко Уелско злато. Кралицата майка започва традицията през 1923 г., а кралица Елизабет, принцеса Маргарет, принцеса Ан, Даяна, принцесата на Уелс и Кейт, херцогинята на Кеймбридж, също са получили пръстени от същия метал.

10. След сватбата тя отново се завърна към своя собствен стил.

За първото си появяване като херцогиня за рождения ден на принц Чарлс, Меган носеше обици на Vanessa Tugendhaft във формата на рози. 18-каратовите диамантени обици се разпродават 10 минути по-късно, а съответстващите огърлица и гривна също се изкупуват не след дълго.