10 неща, които да НЕ правиш, когато се целуваш

Престани да мислиш толкова за следващия си ход, това не е шах!

 
 

Престани да мислиш толкова за следващия си ход, това не е шах!

1. Езикът ти не е по-важен от устните. Не го поставяй на първо място. Някои хора наистина водят с езика си и ние наистина не разбираме защо. Той е гарнитура: ако основното върви добре, включи и езика. В противен случай рискуваш да уплашиш отсрещната страна с настъпателни и прибързани движения.

2. Престани да мислиш толкова много за следващия си ход. Това не е шах. Ти се целуваш! И докато е съблазнително да помислиш върху това какво би направила отсрещната страна, за да си подготвена за всичко, което те очаква, ти излизаш от момена, в който действително се намираш и губиш от преживяването. 

Галерия: Какво казва зодията ти за начина, по който...

Виж всички снимки

3. Можеш да се пошегуваш само до момента, в който не рискуваш да бъдеш дразнеща. Така че, когато се опиташ да се дръпнеш на шега, внимавай да не излезе така, че не искаш да го правиш. Всичко си има граници.

4. Определено се опитай да контролираш слюнката си, така че да не се превърне в река, която тече между вас двамата. Или обратното: ако твоето момче ен осъзнава, че докато се целувате имаш нужда от чаша, в която да изплючеш слюнката му, намери деликатен начин да му покажеш какво всъчщност се случва.

5. Ако не си сигурна дали харесва ухапването по време на целуване, не го прави, докато не ти даде подобен сигнал. Има хора, които не го харесват или предпочитат различни степени на натиск. Ако не си сигурна в коя от тях се намира, не впивай зъбите си в устните му, все едно захапваш пържола. 

6. Страстта е хубаво нещо, но удрянето лице в лице изобщо не е. Натискът може да бъде чудесно нещо, но ако чувстваш, че отсрещната страна се отдръпва от теб, за да облекчи част от този натиск, успокой се.

►►►ВИЖ ТУК: 9 изненадващи неща, които не знаеш за целуването!

7. Наклони се, момиче! Отново, това е за баланс, но определено ти се е случвало да си с момче, което едва те докосва с устни и имаш чувството, че е на успокоителни, докато се целувате. Нежността е чудесна като за начало, но има причина, заради която целувките по филмите са възбуждащи и страстни, а не пасивни и сънливи.

8. Вслушай се какво се опитват да ти кажат устните му. Начинът, по който твоят партньор те целува е начинът, по който иска да бъде целунат. И така, особено в началото, обръщай внимание на това как и къде те целува, защото, по всяка вероятност, желае същото. 

9. Не се придържай само към устните. Да, това е страхотно място за начало, но може ли да представим на вниманието ти шията, ушите, бузите, носа, които също са страхотни места за целуване? Може да го направиш по най-различни начини!

►►►ВИЖ ТУК: 5 невероятни ползи от целувката!

10. Никога не монавай от 0 (целуване) до 60 (луд секс), освен, ако не усетиш, че и отсрещната страна иска това. "Веднъж момчето, с което се целувахме за първи път, постави едната си ръка между краката ми, което ме накара да се почувствам ужасно и имах желание да го ударя, колкото е възможно по-силно!"  Действай бавно и наблюдавай партньора си, за да не изпаднеш в такава ситуация.

11. Не позволявай ума ти да избяга при списъка със задачи. Целуваш някой, когото наистина харесваш. Помисли колкочесто наистина се случва това! Спомни  си всички причини, заради които искаш да го целуваш и се наслади на мига!