10 неопределени връзки, в които не знаеш коя си

Не си нито приятелката, нито пък приятелят, но със сигурност си... някой. Кой?

 
 

Не си нито приятелката, нито пък приятелят, но със сигурност си... някой. Кой?

Как жените от различните зодии се държат като съпруги - рзбери от галерията долу

Галерия: Как жените от различните зодии се държат като...

Виж всички снимки

►►►5 съвета за добри отношения с тази гад...любимия

Ако не си сигурна как да определиш взаимоотношенията си, освен да кажеш „нещо се случва“, ти най-вероятно си в „неопределена връзка“. Може би оставаш за през нощта при този човек по три пъти седмично, но забравяш, че той/тя съществува, когато майка ти те попита дали се срещаш с някого. Или може би чатите всеки ден, но не сте преминали на следващото ниво.

Звучи познато? Според наскоро направено проучване от марката за секс играчки EdenFantasys за новите двойки са необходими средно статистически шест седмици, за да определят своята връзка. Така е, ако изобщо искате това да стане обществено достояние. Може би Безопасният сблъсък е точно за теб! Мно-го-бла-го-да-ря! Тук ще ти споделим всички видове ситуации, в които e възможно да се окажеш, дори без да го искаш и планираш.

  1. Порция секс

И двамата се заигравате отново и отново, без да влагате чувства. Може би не търсите връзка или само искате да „изследвате“ някои нови нещица. Така или иначе и двамата знаете какво се случва и всичко си остава само в леглото.

  1. Безплатен пропуск

Независимо дали ти се обаждаш, или другият, единствените думи, които разменяте, са „Навит/та ли си?“. Това се случва, когато един от вас е (а) пиян, (б) самотен или (в) и двете заедно. Няма нужда от романтика ... Телата ви знаят как да общуват.

►►►99 кратки отговора за вашите отношения

  1. Другарче с екстри

Със сигурност правите секс, но и вероятно похапвате заедно навън сутринта. Ти вярваш на този човек дотолкова, че да попиташ за мнение по отношение на някого, с когото си ходила на среща, и знаеш (дори когато си гол/ла), че другият няма да се подразни или да ревнува...

  1. Партньор за самочувствие

Виждате се, за да си повдигате самочувствието, когато онези, които наистина харесвате, ги няма. Той ще ти каже, че изглеждаш страхотно, и че този, с когото си се срещала, е идиот да те изпусне. Оставаш си само с комплименти и красиви думи.

  1. Въображения и фантазии

Не само сериозно си разменяте съобщения със сексуално съдържание и си бъбрите надълго и широко в чатовете, но и се питате как е минала презентацията в работата. Проблемът? Всичко това се случва по мобилните ви телефони. Засичането ви в реалността е рядко или ъъъ, никога не се е случвало.

Коя секс поза ти подхожда най-добре според хороскопа - виж в галерията долу

Галерия: Коя секс поза ти подхожда най-добре според хороскопа

Виж всички снимки

И какво, по дяволите, правиш сега?

Ако ти...

... си напълно ОК с твоите взаимоотношения: „Прави каквото правиш, приятелче. Само бъди наистина откровена какви са ти целите“, казва Джени Тайтц – доктор по психология.

... не можеш да спиш заради живота ти в това неясно поле: Определи дали стресът си заслужава, казва Тайтц. „Болката може да надхвърли тръпката на момента.“

... си готова да преминеш на следващото ниво: определи взаимоотношенията си. Веднага! Отлагането на решението става неудобно, „особено, ако искаш нещо различно“ – казва Нилу Дардашти – доктор по психология.

... си напълно сигурна, че искаш да излезеш от това: Отнасяй се с другия по начина, по който искаш да се отнасят с теб. „Бъди откровена и дръж на това. – казва Дардашти. Каквото й да правиш, само не прекратявай връзката, като се оттеглиш внезапно и без обяснение. “

  1. Безопасният сблъсък

Сладки закачки, вперени погледи, продължаващи малко по-дълго прегръдки... с изключение на това, тук нищо сексуално не се случва, защото е прекалено хубаво да се живее в миража на ранния етап на отношенията, където нищо не може да се обърка.

  1. Резервата

Кой не обича този, който ти спасява живота, който е подходящ за всичко – от празничното ти офис парти до сватбата на дружката ти от университета – без да задава въпроси? Хората мислят, че изглеждате чудесно заедно, но няма истинска искра помежду ви.

  1. Срок на годност

Вие и двамата се харесвате и имате какви ли не намерения и цели, но не осъзнавате, че ще има затруднения, когато трябва да приключите. Може би другият ще се премести да живее много далеч или това е само забавление за лятото?

  1. Само трохички

Те ти подхвърлят „трохички“ внимание – флиртуващи съобщения от време на време, коментари на твоите снимки в мрежата, неясни предложения за нещо, за да поддържат интереса ти – но никога не са последователни. Такива хора ти дават само абсолютния минимум.

  1. Пропусната връзка

Първата ви среща беше толкова хубава, че стояхте, вперили погледи един в друг, докато затворят заведението..., но втора среща така и нямаше през следващите шест седмици. Не можеш да кажеш дали нещата стават сериозни, защото не го усещаш. Или пък синхронът липсва.