10 навика на щастливо влюбените двойки

Виж кои са тайните на дълготрайната любов!

 
 

Любовта наистина може да трае цял живот!

Всички припадаме по очарователните истории на двойките, които прекарват целия си живот заедно и са точно толкова влюбени един в друг, колкото в началото. Но каква е тяхната тайна? Как успяват да поддържат и засилят любовта си през годините?

Галерия: Как водиш любовните си връзки според зодията ти

Виж всички снимки

1. Лягат си заедно

Това не означава, че отиват в леглото и правят секс всяка вечер, а че си лягат по едно и също време. Смята се, че щастливите двойки устояват на изкушението да си лягат по различно време. Няма нищо по-хубаво от прегръдката преди сън!

2. Работят за техните общи интереси

Няма нищо лошо в това да имате различни хобита, но за да имате дълготрайна и щастлива връзка, трябва да гледате в една посока и да имате и сходни интереси. Първоначалната страст няма да продължи вечно, така че трябва да се увериш, че има нещо, което да поддържа връзката ви. Ако общите интереси не са налице, щастливите двойки ги развиват. В същото време не забравяй да обръщаш внимание и на своите собствени, това ще ти попречи да си прекалено зависима от партньора си.

►►►ВИЖ ТУК: 9 мини знака, че той мисли за теб непрекъснато!

3. Държат ръцете си

Следващия път, когато сте заедно, се увери, че сте в синхрон, като държите ръцете си една с друга. Това е знак за истински комфорт и доказателство за обич. 

4. Имат си доверие и умеят да прощават

От ключово значение е да имаш доверие на партньора си и да можеш да му прощаваш.

5. Фокусират се върху това което правят правилно, а не върху това, което правят погрешно.

Направи комплимент на партньора си, когато той го заслужава и се опитай да не търсиш непрекъснато грешкте му. Всичко зависи върху това, върху което се фокусираш. Щастливите двойки търсят положиелното.

►►►ВИЖ ТУК: Какво казва позата, в която спите за връзката ви!

6. Не забравят прегръдките

Прегръщай любимия си всеки ден! Нашата кожа има памет на "добро докосване (чувство на обич), "лошо дкосване (злоупотреба) и "липса на докосване (чувство на пренебрежение). 

7. Казват си "Обичам те" всяка сутрин

Може да ти изглежда очевидно, но е важно. Да кажеш нещо мило за добро утро е чудесен начин да заредиш гаджето ти с добро настроение от сутринта. Така ще е готов да се бори със задръстванията, дългия път и другите изнервящи ситуации през деня.

Галерия: Как жените от различните зодии се държат като...

Виж всички снимки

8.Казва си "Лека нощ" всяка нощ

Кажи го, независимо от това как се чувстваш, независмо дали си му сърдита или той на теб, вие все още сте заедно. Това, което имате е по-голямо от един растройващ спор. 

9. Чуват се по телефона през деня

Да набереш номера му само, за да видиш как минава деня му, е от голямо начение за синхрона между вас. Освен това, ако гаджео ти е имал комарен ден, ще знаеш какво да очакваш! И вероятно може да купиш сладолед на път за вкъщи, за да го развеселиш.

10. Бъди горда, че си с него

Проявата на нежност на публичо място е много важна. Хубаво е да покажете на околните, че си принадлежите един на друг, нали?