10 мъжки сексуални навика, които задължително ще те вбесят

Признаваме си веднага – не сме водили статистика, нито сме чертали графики. Просто попитахме жените какво ги вбесява.

© iStock

Ако ти е неудобно да признаеш на партньора си нещо, което те дразни, просто му покажи тази статия.


​Навикът да не сваля чорапите си по време на секс

Това е лидерът в отговорите – почти всяка жена в нашата анкета спомена тази странна мъжка черта. Ние също се интересуваме: чорапите, оставени на краката, създават ли усещане за сигурност, комфорт и топлина? Какво мотивира мъжете, които се вкопчват в тези две нещастни парчета плат, като удавници за сламка?

Марина, 27 г.

Ако ме накарат да направя антисекс класация, чорапите ще са първи в списъка. Черни, опънати до попа. Мъже, сваляйте ги тия работи!“

Навикът да се презастрахова дори когато не е необходимо

Молим за разбиране! И ние сме привърженици на безопасния секс, но мъжката параноя понякога е не само смешна, но и безполезна. Така че нека не изпадаме в крайности. Познаваш ли хора, които използват прекъснатия коитус, като метод на контрацепция? Правилно! Родителите ти.
Същото важи и за два, три или повече презерватива. Невинаги "колкото повече, толкова по-добре" е валидната формула.

Даниела, 25 г.

Имах партньор. И двамата минахме прегледи при съответните лекари, макар на мен да не ми трябваше – когато се запознахме, бях девствена. Приемах орални контрацептиви, но той беше параноичен и всеки път, когато правихме секс, завършваше с прекъсване на коитус. Мразеше презервативите. Остави у мен усещане за незавършеност и недоверие. Може би си е помислил, че го лъжа, че пия хапчета, а всъщност искам да забременея от него?“

​Навикът да не те слуша и да си прави нещата по свой начин

Този навик е досаден не само в секса, но и в отношенията като цяло. Въпреки че понякога изглежда, че мъжката и женската сексуалност живеят някъде на различни планети. Съхрани мозъка и G-точката си.

Алекс, 25 г.

Наблюдавам тази особеност при много мъже. Ето, той свърши, а ти – не. След това внезапно пъха пръста си във вагината ти и започва агресивно да го движи там, опипвайки там открие G-точката. Но пръстът не е пенис! Когато се движи вътре и дори с такава скорост, боли. Честно казано, предпочитам сама да си подаря оргазъм. Всеки път трябва да обяснявам, че ласките с ръце трябва да са различни.“

​Навикът веднага да тича за душ след секс

Не, душът след секс може да бъде доста здравословна и естествена манипулация, но мъжете не бива да забравят, че има поне двама участници в това занимание, а жената не е гумена кукла, която може просто да се изплакне и да се прибере в шкафа до следващото използване.

Анастасия, 32 г.

Имах гадже, което просто беше обсебено от хигиената. И веднага след секс той скачаше като попарен и се втурваше към банята. Бях ужасно обидена, не сме се въргаляли в кочината и аз не съм мръсна, за да се „дезинфекцира“ на секундата. Като цяло с него се разделихме много бързо – уморих се всеки път след секс да се чувствам кофти. Нямам нищо против душа! Просто не разбирам защо не може да полежим, да се прегърнем, а след това например да отидем заедно под душа. Нека си намери някоя, която след целувка с него веднага да тича да си мие зъбите.“

​Навикът да пита: "Свърши ли?"

А само колко пъти сме казвали на света, че оргазмът не е смисълът на секса и дори да не се случи, планетата няма да излезе от оста си. Но не! Или всичко или нищо!

Таня, 42 г.

Всеки път ми се струва, че в този момент той трябва да получи значка, да си сложи тъмни очила и да каже: „Агент Х, ФБР. Отговори честно: свърши ли? Как можеш да го докажеш?" И също така да ми светне в лицето с фенерче, за да е по-убедителен. Изобщо не ми е ясно защо трябва да се задава този въпрос. Отговорът „не“ ще развали настроението и на него, и на мен, защото той или ще се почувства задължен да направи нещо друго (а аз не искам), или ще се почувства наранен.“

Галерия: 5 секс пози за малък член

Виж всички снимки

​Навикът да изненадва

Всеки обича изненадите. Или не? Като цяло е по-добре да се споразумеете за някои неща на брега. Особено когато става въпрос за нападение. Да, да, чу правилно. Много мъже искат да "добавят пипер" в сексуалната игра. Така че е по-добре предварително да изясниш дали най-обикновен Крисчън Грей не се крие в обикновения Иван.

Евгения, 27 г.

Това не го разбирам – по време на нежен секс, да ме шибне с всичка сила по дупето. Какво мисли? Комар ли уби? Не? Тогава какво, по дяволите, прави?!"
© iStock

​Навикът да бездейства

Никой не обича мързеливите хора и особено мързеливите в леглото. За съжаление все още има екземпляри, които мислят изключително за собственото си удоволствие. Една добра новина: такива е лесно да ги „изядеш с парцалите“ от първия път.

Ани, 33 г.
М. и аз не се срещахме дълго, честно казано. Беше очарователен и мил. Веднъж отидохме у тях и той започна да се съблича. Всъщност нямах нищо против секса, въпреки че бих предпочела да се съблечем един друг. Общо взето, той се съблече, отпусна се по гръб, разпери ръце като морска звезда и казва: „Обичам само когато жена е отгоре“. Гледам го, той ме гледа. Въздъхнах, легнах до него и казах: "Боже, колко добре те разбирам! И аз харесвам така."

© iStock

​Навикът да работи като „шевна машина"

Това обикновено включва две характеристики наведнъж: продължителност и разнообразие. По-точно липсата на последното. Очевидно „шевната машина“ не е временен порив на душата, а буквално призвание. Мъжките "игли" не слушат никого и нищо: те просто се движат в такт. Те са убедени, че ако това се прави достатъчно дълго, жената със сигурност ще стигне до оргазъм (от безнадеждност, очевидно), и тогава той ще попита: „Свърши ли?“ И ще заспи доволен от себе си. Може би още преди да е чул отговора: „Не“.

​Навикът постоянно да дърдори

Тук всъщност важи твърдението „въпрос на вкус“. Някои хора обичат мръсните приказки, докато други предпочитат да го правят мълчаливо.

Дани, 29 г.

Мразя, когато човек постоянно чеше езика си: това ужасно ми пречи да се концентрирам върху процеса. Явно някой му е казал, че жените "обичаме с ушите". Всяка секунда той има нови въпроси: харесва ли ти? Кажи ми как ме искаш? Усещаш ли как влизам в теб? Не, само усещам колко много обичаш мозъка ми! Затвори си устата и ме остави да се наслаждавам на това, което правим!"

​Навикът да се преструвате на "секс машина"

Мъжките „секс машини“ могат лесно да се конкурират с „шевните“. Може би техниката им е различна, но духът е същият.

„Секс машина“ в никакъв случай не е едно качество, това е цял комплекс от характеристики. Такива мъже сякаш винаги участват в кастинг за порно филм. Мажат се с олио, за да е лъскава кожата им, пъшкат, като че ли имат прищипан нерв, и усукват любовницата си като „жената каучук“, като ежеминутно сменят позите.

Веднъж може да е смешно и интересно, но когато целият ви сексуален живот е толкова бурен... Е, не!

Галерия: Върни си желанието за секс мигновено

Виж всички снимки