10 мъже с искрени признания: секс за една нощ

Най-интересните мъжки истории за случайните секс забивки.

 
 

Сексът за една нощ е томбола – можеш да изтеглиш печелившия билет, но може да си останеш и с пръст в устата.

Лошата секс забивка не само ще те остави разочарована и уязвима, но си е и чиста загуба на време (за сън или забавления с някой по-добър). Накрая даже спомен не ти остава от подобни случки.

Но има случаи, в които сексът за една нощ се помни години наред. 10 мъже разказват съвсем откровено за техните преживявания и с какво са ги запомнили.

Провери коя е най-добрата любовница сред зодиите (в галерията долу):

Галерия: Най-добрата любовница сред зодиите

Виж всички снимки

1. „Правих секс за една нощ и определено все още си мисля за него. Срещнахме се, когато бях в Брюксел и всичко изглеждаше все едно е сценарий на европейски филм. Паснахме си невероятно, но тя знаеше, че си тръгвам на следващия ден. Разхождахме се, посетихме няколко бара и накрая правихме страхотен секс. Все още си мисля понякога за нея, но не знам дали всичко не е главата ми. Може би тя вече ме е забравила“.

2. „Запознах се с момиче на училищно парти, тя беше много готина и ме покани у тях, което беше на около пет минути пеша. Правихме секс, много добър секс, след което си тръгнах. Не си спомнях името й и исках да я намеря след това, но така и не успях“.

►►► Секс за една нощ какво мислят жените

3. „Имаше едно момиче, което беше заинтересовано от тениската, която носех на профилната си снимка. Писа ми да ме пита откъде може да си вземе такава, а аз й казах, че имам още една. Срещнахме се и изпихме няколко питиета в местно заведение. Тя беше готина – работеше като адвокат за неправителствени организации. Исках повече от нея след като правихме секс, но тя спря да разговаря с мен“.

Барманът сипва, задръжките падат...

4. „На едно парти момиче ми каза, че иска да прави секс, за да забрави за бившия си. Беше искрена, че само заради това ме иска в леглото. Аз се съгласих. Честно ви казвам, беше просто секс, не ни беше неловко след това“.

5. „Бяхме излезли с приятели и отидохме в квартирата на едната приятелка, който имаше още три жени за съквартирантки. Едно от момичетата просто се съгласи да прави секс с мен и това беше“.

Насам народе, ето ги най-подходящите секс пози за тройка (снимки долу):

Галерия: Най-добрите секс пози за тройка

Виж всички снимки

6. „Не знам дали не съм най-големия късметлия на земята, но мога да преброя на пръсти пътите, в които съм правил секс за една нощ на едната си ръка и един от тях беше тройка. Запознах се с две съквартирантки на парти и прекарахме по-голяма част от вечерта в приказки. Те ме поканиха в апартамента си да пушим и едното нещо доведе до другото. Имах чувството, че не съм първия мъж, с когото го правят, но не се оплаквам“.

7. „Практически, това което ми се случи беше секс за две нощи. Но ние не се разделихме в рамките на два дни и повече не се видяхме след това. Мисля, че се брои. Отидох да посетя приятел, който се беше преместил да живее в Чикаго. Планът беше да прекарам уикенда там. Първата вечер излязохме да пийнем с неговите приятели и тяхната компания. Запознах се с момиче, с което се прибрахме и после стоях у тях целия следващ ден и нощ. През цялото време правихме секс, с няколко почивки за хапване. И... това беше всичко. Оставих й номера си и тя със сигурност можеше да се свърже с мен, ако искаше. Не го направи и не съм разочарован от това. Спомням си за пътуването до Чикаго с голямо умиление“.

8. „Докато пътешествах из Франция се запознах с една жена. Прекарахме си добре, но забравих часовника си в квартирата й. Сетих се за това скоро след като си тръгнах оттам, но ми хареса идеята да й оставя нещо, с което да ме помни – не беше скъп часовник. Също така ми хареса идея, че тя може да се опита да ми го върне. Но не го направи“.

►►► 10 мъже описват каква трябва да е идеалната свирка

9. „Бях преминал през наистина тежка раздяла. Мислех, че ще се оженя за приятелката си, но тя ме заряза без никаква причина, а бяхме заедно от години. Имам предвид, аз вече бях начертал живота си с нея. Бях супер депресиран. След седмици на изолация, позволих на приятелите ми да ме изведат. Срещнах се с тази жена, флиртувахме и аз й казах, че минавам през тежка раздяла. Глупаво, но съм съвсем сигурен, че това беше първото нещо, което й казах. Ще ви спестя неловкото флиртуване, но накрая правихме секс и беше магическо. Беше точно от каквото се нуждаех и тя го знаеше. Естествено, това не ме излекува напълно. Имах още много да преживея, но тази нощ ми подейства като пробуждане. Помислих си „Хей, има и други жени на този свят, с които си подхождаш.“ Мисля, че тя знаеше, че ще се случи така и ми направи услуга“.

10. „Правил съм случаен секс само един път в живота ми. По принцип не ми допада идеята. Да, знам, знам, направих едно изключение. Тя беше абсурдно привлекателна. Не ми каза, че това между нас ще е секс за една нощ, но двамата бяхме много различни. Просто се случи така, че имахме сексуална химия помежду ни. Правихме секс до сутринта, всичко беше като в R&B клип. След това пушихме по цигара на покрива на блока й. Това беше, повече не се видяхме“.