10 мъдри решения (взети по време на пандемията)

Да, на всички ни се иска й изкрещим: „Разкарай се най-накрая!“ И да посрещнем хубавите моменти подготвени.

 
 

Да, на всички ни се иска й изкрещим: „Разкарай се най-накрая!“ И да посрещнем хубавите моменти подготвени.

Какво не умеят да правят различните зодии – разбери от галерията долу

Галерия: Какво не умеят да правят различните зодии

Виж всички снимки

►►►Спортът: новият съветник за взимане на решения

Без да ти натрапвам какво да правиш, ти сигурно и сама ще стигнеш до някои от тези решения, но ето какво направих аз, докато си работех от вкъщи по време на пандемията, в компанията на кучето, децата и хладилника (трябваше за него да ми наложат ограничение).

 1. Казах твърдо „не“ на общуването с хора, които ме натоварват. А също и на нещата, които вгорчават живота ми.

 2. Намерих си спортно занимание за вкъщи. Отлагах от доста време да започна workout, но сега ми се струва, че съм се лишава от десерта! Защо не и йога?

 3. Смених паролите си на всички устройства – особено сега, когато онлайн измамите зачестиха трябва всички да сме много по-предпазливи. Измислих си позитивни и мотивиращи. I_am_strong_and-beauty – как ти се струва?
  Какви са стереотипите за твоята зодия – разбери от галерията долу

Галерия: Какви са стереотипите за твоята зодия

Виж всички снимки

 • Качвам се по-рядко на кантара, а още по-рядко снимам тялото си. И резултатите са по-забележими.

 • Направих архив на всичките си снимки, документи и важни неща. Облаци колкото искаш. Но нека бъдат в онлайн пространството. Наслаждавам се на идващата пролет.

 • Храня се правилно. Това, че съм вкъщи, не е оправдание да ям боклуци. Съобразявам количеството и качеството на храната, която поемам. По-малкото движение изисква повече дисциплина на масата.

 • Направих си план. Помислих (поне десет пъти) какво искам да ми се случи, след като ситуацията премине. Така няма за загубя време в лутане, когато това се случи. А то вече се случва. Сигурна бях!
  ►►►Научи се да вземаш трудни решения

 • Пресметнах разходите си за последните няколко месеца и ги редуцирах. Само не се отказвай от парфюма! И от червилото, и от... цялото внимание към себе си. В Cosmo имаме страхотни предложения за теб.

 • Напиши си писмо от бъдещето. „Скъпа аз.... Знам, че сега изобщо не ти е леко, но това ще доведе до нещо много хубаво. Не се отказвай да го преследваш.“

 • Измисли си принципи, които да те вдигат, когато „пропадаш“, и ги следвай. Ето и моят „Няма да е все така! Хубавото предстои“