10 мощни афродизиака (и как да ги използваш)

Ето и нашата класация на десетте афродизиака, които трябва да включите във вашата перфектна (за секс) вечеря.

 
 

Това, което прави един афродизиак толкова специален, че да има честта да попадне в този секс справочник, е неговата способност да бъде използван в любовната игра. Ето и нашата класация на десетте афродизиака, които трябва да включиш във вашата перфектна (за секс) вечеря.

Секс трикове за горещ секс: грабни си от галерията долу

Галерия: Секс трикове за горещ секс

Виж всички снимки

►►►5-те храни за повишено сексуално желание

Афродизиаците обикновено действат по три начина. Първо, те използват силата на внушението. Ако си убеден, че определена храна ще въздейства на либидото ти, настройваш мисленето си в тази посока и като резултат ще се възбудиш, без значение дали афродизиакът действително е подействал или не. Вторият начин, по който афродизиакът влияе на тялото, е чрез храни, които със своя мирис, вкус или външен вид имат прилика с половите органи. Това е една от причините, поради която храни като стридите и морковите са си спечелили репутацията на мощни афродизиаци. Не трябва да се забравя обаче и фактът, че тези храни съдържат възбуждащи либидото хранителни вещества, което е и третият начин, по който се селектират афродизиаците. Човешкото тяло използва хранителните вещества, за да поддържа добро здравословно състояние, включително и активен сексуален апетит. Ето защо здравословното хранене може условно да се нарече афродизиак, което е често използван мотив в митовете и фолклора. Това, което прави един афродизиак толкова специален, че да има честта да попадне в този секс справочник, е неговата способност да бъде използван в любовната игра. Ето и нашата класация на десетте афродизиака, които трябва да включиш във вашата перфектна (за секс) вечеря.

Първи мощен афродизиак: Хайвер

Отличителни качества: Яйцата на есетрата са много хранителни, а мирисът на морски дарове неизменно се асоциира със секс. Това, което най-вече въздейства на либидото на хората обаче е цената на хайвера. Всеки, който е готов да бръкне толкова дълбоко в джоба си, че да те нахрани с хайвер, със сигурност е хлътнал по теб, а това само по себе си е много възбуждащо.

Горещо предложение: Наведи се леко, постави в пъпчето си малко хайвер, а на бедрото си малка лъжичка с орнаменти, и покани партньора си да опита от деликатеса. Забележка: това предложение може да не се окаже толкова вълнуващо, ако своеобразната чинийка е окосмена.

►►►Най-популярните секс фантазии на мъжете

Втори мощен афродизиак: Шампанско

Отличителни качества: Консумирането на твърде много шампанско не е препоръчително както за жените, така и за мъжете. Употребено с мярка обаче шампанското ще ви помогне и на двамата да забравите за задръжките и ще ви направи по-склонни да опитате нови секс пози, като следващата например.

Горещо предложение: Шампанското може да бъде включено в оралната любов. За целта жената трябва да напълни устата си с шампанско и да постави устните си около главичката на пениса, като внимава течността да не се разлее извън устата й. Мъжът бавно прониква с пениса си в пълната с мехурчета течност в устата на жената. Допълнителната влажност и палавите мехурчета ще подсилят усещането.

Трети мощен афродизиак: Шоколад

Отличителни качества: Шоколадът съдържа фенилаланин - аминокиселина, която действа като естествен антидепресант, известна още като ендорфин. Ендорфинът ни кара да се чувстваме добре, заредени с енергия и разбира се, готови за подвизи в леглото, но само когато шоколадът се консумира умерено.

Горещо предложение: Разтопи няколко блокчета от любимия си шоколад в купа, така че да се превърне в мека и топла течност, но не и гореща. За да предотвратиш бързото й втвърдяване, след като отместиш купата от котлона, добави малко растително масло. Легни гола на леглото и размажи с пръст малко шоколад върху всички ерогенни зони, които партньорът ти обикновено пропуска. Помоли го да оближе шоколада, докато от него не остане и следа. Повторете отново.

Кои зодии са обсебени от секса: разбери от галерията долу

Галерия: Кои зодии са обсебени от секса

Виж всички снимки

Четвърти мощен афродизиак: Стриди

Отличителни качества: Легендата разказва, че Казанова изяждал по 50 сурови стриди всяка сутрин, за да стимулира сексуалната си потентност. Стридите имат високо съдържание на цинк, който е основен елемент във формирането на сексуалното желание (ниските нива на цинк в кръвта могат да доведат до липса на сексуален апетит и импотентност). Не бива да забравяме и формата на стридите. Когато мъжът наблюдава как жената поглъща стридата, той несъмнено заключава, че тя няма да има нищо против да погълне и неговия член.

Горещо предложение: Повърхността на стридите е много хлъзгава и това ги прави перфектни за игра на гоненица. Жената плътно прибира краката си, като оставя стридата да се спусне между бедрата й. Мъжът се впуска в преследване на стридата, използвайки единствено езика си.

Кулинарят, който брои калориите, прилича на проститутка, която постоянно гледа часовника си.”

Джеймс Биърд, кулинарен експерт

►►►11 факта за секс, които не знаеш

Пети мощен афродизиак: Ягоди

Отличителни качества: Наричани неслучайно плодовете на Венера, ягодите са богати на витамини и подобряват вкуса на секрецията на тялото. Нищо чудно, че често порно звездите предлагат на партньорите си ягодово угощение вечерта преди да снимат сцена с орална любов.

Горещо предложение: Постави за известно време ягодите в хладилника, след това ги разрежи на две и прокарай половинките по тялото на партньора си, като следваш с езика си студения плод. Усещането за промяна в температурата бързо ще го възбуди.

Най-добрия секс ще получиш ето от този зодиакален знак: виж в галерията долу

Галерия: С кой зодиакален знак ще правиш най-добрия секс

Виж всички снимки

Шести мощен афродизиак: Хумус

Отличителни качества: Макар че е рядко споменаван като афродизиак, тази паста, приготвена от нахут, лимонов сок, чесън и пюре от сусамено семе е изключително богата на хранителни вещества. Сусаменото семе е използвано в Ориента, за да се подобри плодовитостта при жените, чесънът подсилва потентността при мъжете като стимулира кръвообращението, лимонът е незаменим източник на витамини, а нахутът съдържа много фибри, което е важно условие за поддържане здравето на дебелото черво, а оттам и за добрия анален секс.

Горещо предложение: Забрави за виличките и смело потопи пръстите си в разкошния хумус, след което нахрани сладострастно половинката си. Има нещо много възбуждащо в това да гледаш как партньорът ти изсмуква соса от пръстите ти, стигайки чак до кокалчетата. Освен това тази игра може да се практикува и когато не сте на усамотено място (ето ви едно интересно предложение за забавление в ресторант).

Седми мощен афродизиак: Личи

Отличителни качества: Освен богатото съдържание на витамини, този плод много прилича на вагина, след като се обели, а костилката се извади. Усещането, което предизвиква върху езика, е изключително възбуждащо.

Горещо предложение: Направете си тройка – ти, твоят партньор и личи! Сложи плода на езика си и го поднеси до устата на партньора, като му позволиш да изследва всичко, което може да открие с езика си.

Осми мощен афродизиак: Мед

Отличителни качества: Медът съдържа пчелен прашец, за който се смята, че има положителен ефект върху либидото. В древна Индия лечителите намазвали пениса с мед, наивно вярвайки, че това ще ускори растежа му.

Горещо предложение: Истинският сексапил на меда се състои в неговата лепкавост. Той предразполага за игра на криеница: намажи с мед част от тялото си, завържи очите на партньора си и го накарай да намери това място, обхождайки тялото ти само с език.

Девети мощен афродизиак: Моркови

Отличителни качества: Древните гърци имали традицията да ядат моркови, когато се подготвяли за оргии. Морковите са отличен източник на витамин А, а освен това, тъй като най-често се консумират в сурово състояние, имаме възможност да приемем всички техни хранителни свойства, които се губят при другите зеленчуци заради топлинната им обработка.

Горещо предложение: Морковите – тъй разнообразни в своята форма и големина – са идеалните заместители на аналния стимулатор и дилдо. Всъщност преди да си купиш дилдо е добре да експериментираш с морков, обвит в презерватив. Така ще разбереш какъв размер ти подхожда най-добре, без да се налага да плащаш.

Десети мощен афродизиак: Аспержи

Отличителни качества: Макар че този зеленчук може да доведе до неприятна миризма на урината, аспержите се славят с добра репутация относно способността им да възбуждат сексуалното желание, „подклаждайки огъня на страстта както у мъжа, така и у жената”, както пише природният лечител Калпепър.

Горещо предложение: Постави аспержата в устата си, като я захапеш за връхчето й. Помоли партньора си да започне да си хапва от свободния край на аспержата, докато не достигне до устните ти. Със сигурност ще му хареса!