10 изненади за нейния небанален Свети Валентин

Подготвили сме няколко готини идеи за подарък, които ще направят празника топъл, романтичен и незабравим.

 
 

Не можем да не си признаем, че 60% от мъжете (според проучване на Cosmo) наричат Свети Валентин, с всичките му там картонени сърчица и плюшени мечета, момичешка глезотия, чужда на бруталната мъжка натура. И също така, не можем да скрием (от същото това наше проучване), че на 13 февруари почти всички те забравят за думите си и се втурват по магазините в търсене на „нещо небанално за моето момиче“.

Затова сме ти подготвили няколко готини идеи за подарък, които ще направят празника ти топъл и романтичен. На теб оставяме решението как да му подскажеш да бъде оригинален в избора си.

Секси хороскоп за Свети Валентин: зодиите празнуват – виж как в галерията долу ⇒

Галерия: Секс хороскоп за Свети Валентин

Виж всички снимки

►►►Как празнуват Свети Валентин по света

Не се ограничавай с Валентинки - твоето момиче заслужава повече

Кутия с любимите й лакомства

Картонена кутия, на която е залепена ваша снимка, пълна с любимите ви лакомства, към които тя няма да остане равнодушна. Шоколадови бонбони, пуканки, чипс – всичко, което обича и си позволява.

Vicki Moore/Flickr.com

Сладък букет

Вместо цветя или заедно с тях жената би се зарадвала на букет от киндер сюрприз, или бонбони (Raffaello ли каза, че харесва?). Това е не само интересно, но и супер вкусно! В YouTube има десетки клипчета как се изработват такива подаръци. Можеш да поръчаш и от Etsy.

Отвори, когато...

Трябват ти няколко плика за писма или пък ги сътвори собственоръчно (стойността на такъв подарък се увеличава няколко пъти) и напиши върху тях „Отвори, когато...“ Съдържанието на писмото в плика зависи от от продължението на фразата:

„Отвори, когато ти е скучно“ – вътре може да има ваши забвни снимки.

„Отвори, когато искаш да чуеш колко много те обичам“ – бележка, на която е написан телефонният номер.

„Отвори, когато ти е тъжно и самотно“ – нека тук са написани думи, които ще окуражат половинката ти.

„Отвори на годишнината от нашата връзка“ – покана за ресторант, бар или подаръчен ваучер.

Направи толкова пликове, за колкото ти стига фантазията.

Буркан с козметични дреболии

Има ли жена, която да не обича козметиката? Всяка от нас винаги ще се зарадва на такъв подарък, дори да не е останало празно място върху тоалетката й.

Уникалните слушалки HUAWEI FreeBuds 3, с които да развълнува сетивата си

Да започнем от външния им вид, нали по дрехите посрещат? Дизайнът им е вдъхновен от природата: заобленият калъф за безжично зареждане (да, можеш да зареждаш слушалките си с него) е проектиран така, че да се побере удобно в джоб или да се носи леко в ръка или чанта. А самите слушалки са с отворен дизайн и ергономични извивки за максимален комфорт и перфектен звук.

HUAWEI FreeBuds 3 предоставят стабилна, бърза Bluetooth връзка, точна аудио- и видео сихронизация. Какво да ти кажем? Свиквай да виждаш половинката си много по-често да се усмихва на телефона си. Не, не си чати, просто се наслаждава на новата си придобивка. С новите слушалки и игрите са по-забавни, и видеата са още по-въздействащи. Звукът, идващ от тях, наистина е кристалночист, на ново, по-високо ниво, шумопотискането може да се регулира лесно с приложението AI Life (без значение какъв смартфон полза).

Ще ти е разкрием една подробност: има ги в три цвята – черен, бял и... (нашият фаворит!) червен. За да не ти ги взима милото момче, избирай умно... И валентански.

Фотосесия за двама

Да, мили мъже, жените обичаме снимките, дори да се правите приятно на разсеяни, че не сте го забелязали. Тези 73 кадъра в профила й в Instagram, само през последния месец, не са там, само за да ти покажат колко й е скучно.

Така че намерете интересно място, уговорете се с фотограф, купете рокля за най-красивата жена и й я изпратете по куриер. Нека подаръкът да е съпроводен с насоки къде ще се проведе сесията.

Бъди сигурен, че освен незабравими емоции, ще показвате този подарък и на децата си.

Книга с изненада

Книгата е прекрасен подарък, дори твоето момиче да не обича да чете. Просто в този случай тя трябва да е тайник, в който да скриеш нещо, което наистина ще й хареса. Например андроид телефон или гривна.

Оригинален ключодържател или висулка

Малка висулка за чанта, ключодържател с гравирано послание – датата на запознанството ви, името на момичето, признание в любов.

А защо не медальон, на който „Обичам те“ е написано на 120 езика?

Романтична вечеря

Класика в жанра. Свещи, приятна музика (тук е мястото, където тя не се носи от слушалките). Но ако искаш истински да я изненадаш, приготви й къпкейк във форма на сърце (Псс! Може и да поръчаш в близката пекарна).

План за годината

Влюбените обичат да мечтаят заедно. А защо не си спомниш какво сте обсъждали в последно време? Кои места мечтае да посети твоето момиче? Какво искате да направите заедно? Направи 12 картички – за всеки месец до следващия Свети Валентин, и започвайте да реализирате мечтите си. Например:

Февруари – да отидем на тридневна екскурзия.

Април – да се запишем на плуване.

Юли – почивка на море.

Септември – да летим с балон.