10 години брак: Бионсе и Джей Зи в цитати

Бионсе и Джей Зи празнуват кръгла годишнина от брака си. Преминаваме през тези години с цитати от живота им.

 
 

Днес Бионсе и Джей Зи празнуват кръгла годишнина – 10 години, откакто сключиха брак. Макар двойката преди брака да поживяха заедно. През тези години двамата имаха немалко пропадания и възходи: рапърът многократно беше обвиняван в изневери, в многобройните интервюта, които даваха, и двамата твърдяха ,че правят всичко възможно да запазят семейството си.

Интимният живот на Бионсе в снимки - виж в галерията долу.

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

За началото на отношенията

„Започнахме да се срещаме през 2001 г. Отначало само се гледахме един-друг. Опитвах се да й направя впечатление, поканих я на среща, всичко беше супер – цветя, вино. Но това невероятно южно момиче беше трудно да се завоюва. Наистина и аз не мислех да се предавам.“

Джей Зи

Мнението, че чувствата са се зародили на приятелска вълна, потвърждава и самата певица, спомняйки си, че преди Джей Зи тя не е имала сериозна връзка, и намеквайки, че съпругът й е нейният първи мъж.

„В началото бяхме само приятели. Чак след година и половина излязохме на истинска среща. За мен тогава беше толкова важно да имам приятел, на когото да съм нужна, който да е честен с мен.“

Бионсе

За творческото сътрудничество

„Нямаше да съм тази Бионсе, ако не беше този мъж до мен. Той ми помогна толкова много“, точно така се изрази в едно интервю Бионсе за Джей Зи.

И наистина, в края на 90-те години, когато Бионсе е част от триото Destiny's Child, в живота й се появява надежден продуцент, който впоследствие подтиква талантливата певица към солова кариера.

Любопитното е, че Джей Зи също се придържа към тази версия: рапърът нееднократно е заявявал какво място заема съпругата в живота му.

„Какво щеше да бъде, ако нея я нямаше? Какво тогава? Кой щях да съм? Понякога си задавам този въпрос, щях ли в този случай да съм Джей Зи? Това е нереално. За първи път я забелязах, когато тя беше на 16, и си помислих: „Ще бъде моя“. Тя се превърна в моя най-добър приятел. Оттогава минаха 20 години.“

►►►Признанията на Джей Зи за изневерите.

За брака

През дългите години творчески и любовен съюз Бионсе никога не си е позволявала да се изказва негативно за Джей Зи. Всеки път, когато в интервю става въпрос за съпруга й, певицата проявява тактичност и дава да се разбере, че мисълта за развод дори не й е минавала през главата:

„В любовта ни има много падения и подеми. Трябваше да се науча на много неща. И точно това е любов. Без значение какво хубаво или лошо ни е сполетяло. Ние сме влюбени.“

В свое скорошно интервю известният продуцент най-накрая прекъсна мълчанието и съобщи, че в брака му с Бионсе е имало проблеми. Той призна вината си:

„Налагаше ни се да оцеляваме. А когато попаднеш в подобна ситуация, ти се държиш по съответния начин. Трябва да потушаваш всички емоции. Дори с жените си емоционално затворен, не можете да намерите общ език... В моя случай нещата са още по-сериозни. И оттук идват изневерите.“

За изневерите

През 2016 г. разправиите в семейството стигнаха апогея си: пресата навсякъде тръбеше, че съпрузите, макар и да живеят под един покрив, се разминават като пътни знаци, а Джей Зи постоянно си намира ангажименти и гледа да не се задържа много вкъщи.

Тогава обидената певица пусна в албума си Lemonade песен, в която открито хвърляше обвинения срещу Джей Зи:

„Поглеждам часовника – той трябваше вече да си е вкъщи. Днес аз се разкайвам, че сложих халка. Той ме иска само тогава, когато не съм до него. Той по-скоро ще повика Беки с красивата коса.“

Коя е Беки така и не се разбра. Феновете подозираха Риана, Рита Ора, Рейчъл Рой, само че версиите не се потвърдиха, а съавторът на песента обясни, че Беки е измислен персонаж.

„Това е последно предупреждение. Знаеш, че с мен започна да живееш истински. Ако това се повтори още веднъж, ще загубиш жена си... Усещам чуждите парфюми върху твоя Louis Vuitton. Всичко това дяволски много ми омръзна... Винаги съм била внимателна към теб и вярна, обръщах внимание на детайлите. Какво сега не направих като хората?“, пее Бионсе.

Джей Зи не отрече нищо, а по-късно също пусна албума "4:44", отчасти също посветен на изневярата. Съдейки по текстовете на песните, музикантът се разкайваше за стореното.

„Слушай, моля за прошка, често се забърквах с други жени! Знам, че не те заслужавам. Доведох те в Париж и ти казах: Не ме измъчвай, просто бъди моя.

Ако децата ми разберат всичко това, не знам какво бих направил. Ако мнението им за мен се промени, ще умра от срам.“

В един момент ситуацията се изчерпа, а в интернет тръгнаха коментари, че словесната престрелка е чисто и просто PR ход.

Съществува такава вероятност, но как тогава да си обясним поведението на сестрата на Бионсе – Соланж Ноулс, която се нахвърли с юмруци върху неверния Джей Зи, отстоявайки честта на сестра си. Този конфликт в асансьора дори получи името Елеватор Гейт.

Конфликтът утихна, когато в началото на 2017 година Бионсе съобщи за бременността си и малко по-късно на бял свят се появиха близнаците Руми и Сър Картър.

След това и Джей Зи си призна за изневерите, уверявайки феновете, че след появата на бебетата животът им с Би се е променил много и той сега е готов да работи върху поведението си.