10 филма, в които има сцени с анален секс

Хората правят анален секс и в реалния живот, така че защо да не го покажат и на екрана!

 
 

Хората правят анален секс и в реалния живот, така че защо да не го покажат и на екрана!

Ако за някой аналният секс все още е табу, то трябва да преразгледа чувствата си, защото това е нормална, естествена и интимна част от взаимоотношенията на много хора. Тъй като филмите са склонни да бъдат с няколко крачки назад, когато става въпрос за секс, аналният почти никога не се включва в сцените. Така че, когато е включен, това е голяма работа и наистина прави впечатление. Ето в кои 10 филма той присъства!

Галерия: Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Виж всички снимки

Планината Броукбек

Откритата гей-тематика във филма раздели зрителите на срещуположни мнения, но критиката застана зад лентата и тя получи широка популярност. Притиснати от постоянната липса на работа Енис (Хийт Леджър) и Джак (Джейк Джиленхал) са едни от многото наемници, който са наети от фермера Джо (Ранди Куейд). Тяхната задача е двамата да се качат в планината Броукбек и да пазят стадото му с овце за няколко седмици. Останали съвсем сами с течение на времето между тях се заражда нещо повече от приятелство. В една от студените нощи искрата между тях пламва и двамата правят секс.

Сериозни доказателства

Известният адвокат от Портланд Франк Дюлани (Уилям Дефо) решава да защитава г-жа Карлстън (Мадона) пред съда, като отначало е наистина убеден в невинността й. Между двамата пламва страст и Дюлани, чийто разум е напълно замъглен от сексуално желание, продължава да е убеден, че обвиненията срещу Ребека са несправедливи, докато вярата му в невинността на фаталната съблазнителка не е разклатена от изумително разкритие по време на процеса.

Аналната секс сцена (както и други секс сцени във филма) включва белезници. 

►►►5 пози за безболезнен анален секс

Нимфоманката

В „нимфоманката“ има много анални секс сцени (главният герой губи девствеността си с анален секс). Но най-известната сцена е с двойното проникване в нецензурираната версия.

Дневникът на Бриджит Джоунс

Преди да изпаднеш в паника ще ти кажем – не, не си пропуснала сцена с анален секс в „Дневникът на Бриджит Джоунс“! Но една от сцените има препратка, която е толкова необичайна за една романтична комедия в Англия, че трябва да я включим в списъка! Въпросната сцена? Когато Бриджит и Даниел са заедно в леглото и тя прави тънък намек за това, какво са правили незаконно в някои държави. Тогава Даниел се шегува, че ще го направи отново и казва на Бриджит „Обърни се“ :)

►►►11 страшни истории за анален секс

Убий любимите си

Даниел Радклиф снима анална секс сцена във филма „Убий любимите си“. В него играе гей поета Алън Гингсбърг. Директорът Джон Крокидас казва: „Нямаше проблем да направи сцената. Единственият му въпрос беше „Напълно гол ли искаш да бъда?“ Мразя, когато хората саботират секс сцените, защото по някакъв начин прикриват гениталиите си.“

Горещо американско лято

Това е една от най-култовите комедии на всички времена! В нея има сцена с анален секс между Брадли Купър и Майкъл Йън Блек. Секс сцената е пълна импровизация. Но си остават с чорапи.

Силвър

Във филма секс сцената е между героите на Шарън Стоун и Уилям Болдуин. Там те са изправени срещу стълб. Ако не правят анален секс, е трудно да предположим какво точно може да се случва, заради особената поза, която заемат.

►►►6 причини мъжете да харесва аналния секс

Обичам те Филип Морис

Героят на Джим Кери – Стивън Ръсел, е осъден и изпратен в затвор в Тексас, където се влюбва в своя съкилийник Филип Морис (Юън Мак Грегър, “Островът”). Джим Кери, Юън Мак Грегър и Родриго Санторо споделиха, че при подготовката за ролите си са станали чести посетители на гей барове.

Телесна топлина

Катлийн Търнър и Уилям Хърт имат сцена с анален секс в невероятния еротичен филм „Телесна топлина“ от 1981 г. Въпросната сцена показва Търнър от кръста нагоре, но е ясно какво се случва надолу.