10 доказателства, че той е мъжът на живота ти

Доверието е един от елементите за създаването на здрава романтична връзка.

 
 

Това са признаците, че си намерила любовта на живота си!

Перфектни мъже не съществуват, но има такива, с които можеш да минеш през огън и лед. Как да разбереш, че мъжът ти наистина заслужава титлата „най-добрият на света”? Cosmo откри десетте признака.

Галерия: Как водиш любовните си връзки според зодията ти

Виж всички снимки

До него винаги се чувстваш обожавана

Никога не ти позволява да забравиш, че ти си чудото на живота му. Постоянно ще ти напомня за чувствата си и няма нито за секунда да те остави да се съмняваш в тях. Защото мъжът, който наистина обича и е привързан към жента, ще го доказва не само с думи, но и с действия.

Винаги ще те подкрепя

Мъжът, който те обича, никога няма да се усъмни в собствените ти сили, идеи, желания и красота. Ще те подкрепя и съветва, а и ще ти помогне да осъзнаеш последствията от избора си.

Вдъхновява те и те мотивира

Мъжът винаги вдъхновява жена си преди всичко чрез собствения си пример. Той не се страхува да се бори за място под слънцето.  Показва ти, че може да има провали, но успехът ще дойде само при тези, които го заслужават. И той знае, че ти го заслужаваш.

Продължава да се развива

Ако преди пет години най-голямата му мечта е била да си купи собствено жилище извън града, то сега той се цели в ръководните постове на крупна компания, избира си нова кола и проучва най-яките места за почивка. Когато си до него знаеш, че заедно можете да постигнете всичките си цели, затова и не се страхуваш да мечтаеш.

►►►ВИЖ ТУК: 10 неща, които карат мъжете да се влюбват в нас!

Спечелва доверието ти

Доверието е един от елементите за създаването на здрава романтична връзка. Без доверие не може да има и любов, затова е важно не само веднъж да те спечели, но и да те задържи. Мъжът ти го знае и се старае ти да се чувстваш комфортно и уверено, когато си до него.

Винаги ти казва, че си прекрасна

Невероятна, красива, чудесна, очарователна – всичко това по твой адрес. И знаеш, че наистина мисли така! Искрящите му очи, нежните му ръце и топлите му думи не могат да лъжат, нали? Не е от значение дали си с анцуг или изящна рокля – за него винаги изглеждаш великолепно! Пази този мъж, безценен е.

Галерия: 12-те зодии и техните перфектни любовни съвпадения

Виж всички снимки

Отнася се към желанията ти с внимание

Може би само ще се усмихне иронично на изказването ти „Хайде да летим до Марс”, но никога няма да пропусне възможността да чуе земните ти желания. Споменала си, че отдавна искаш да отидеш в новото кафе? Задължително ще запомни и скоро ще ти предложи да отидете там заедно. Той прави дребни неща, които са важни за теб.

Мъжът действа повече, отколкото говори

Да седи и да разсъждава за любовта може всеки глупак. Но да създаде здраво семейство и да стане негова глава и опора може само любящият мъж, който действа. И ти го уважаваш за това, че изпълнява обещанията си и не говори празни приказки. 

►►►ВИЖ ТУК: 9 мини знака, че той мисли за теб непрекъснато!

Никога не е груб с теб

Всички двойки претърпяват конфликти и разногласия, но мъжът ти никога няма да започне да те обижда, накърнявайки достойнството ти. По никакъв начин няма да ти причини болка: нито физически, нито морално. Зрелият и любящ мъж ще се старае да реши проблема, съхранявайки мира, любовта и уважението във връзката. 

Когато си с него, можеш да си себе си

И няма да го лъжеш, че са те задържали на работа, макар че се мотаеш с приятелки. Знаеш, че за него е важно да те направи щастлива и ще му отговаряш със същото. Не се срамуваш от тялото си, недостатъците си или от смешните истории, които са ти се случвали. Той винаги ще остане до теб, а ти не се страхуваш от нищо, когато имаш такъв мъж до себе си.